Facebook Pixel Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για Γκαμπάλα!
| 2017-07-27 00:01:00

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για Γκαμπάλα!

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Ουζουνίδη για Γκαμπάλα!

Διαβάστε τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού για το πολύ σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού με τους Αζέρους στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Γκαμπάλα στο γήπεδο της Λεωφόρου (27/6, 21.30) φιλοδοξώντας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa League.

Οι λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι μετρημένες, όμως τουλάχιστον ο Έλληνας τεχνικός είδε με ανακούφιση τους Κουλιμπαλί και Χατζηγιοβάνη να ξεπερνούν τα προβλήματά τους, να μπαίνουν στην αποστολή και να ετοιμάζονται για ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται στο να εφαρμόσει το 4-4-1-1 που δούλεψε κατά κόρον στην προετοιμασία. Τερματοφύλακας θα είναι ο Βλαχοδήμος, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μολέντο και Κολοβέτσιο, δεξί μπακ τον Κουλιμπαλί και αριστερό τον Χουλτ. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ζέκα-Κουρμπέλης, με τον Χατζηγιοβάνη στη δεξιά πλευρά και τον Λουντ στην αριστερή. Ο Άλτμαν θα κινηθεί σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μολίνς.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός με προβλήματα τραυματισμών έχουν τεθεί οι Κουτρουμπής, Βιγιαφάνιες, Στιλ και Στάικος, ενώ οι Λουτσιάνο και Καμπέσας είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για πολλή ώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags