Facebook Pixel Γιούχα για Τσίπρα στον αγιασμό της ΑΕΚ! Ποιος πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώθηκε; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-27 22:48:00

Γιούχα για Τσίπρα στον αγιασμό της ΑΕΚ! Ποιος πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώθηκε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιούχα για Τσίπρα στον αγιασμό της ΑΕΚ! Ποιος πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ αποθεώθηκε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονες αποδοκιμασίες για τον Έλληνα πρωθυπουργό ακούστηκαν στην εκδήλωση της Ένωσης για την Αγιά Σοφιά. Κράξιμο σε δήμαρχο, περιφερειάρχη αλλά υπόκλιση σε άλλο συριζαίο.

Αναφορά στους πολιτικούς που συνέβαλλαν στις προσπάθειες ανέγερσης του γηπέδου έγινε στον αγιασμό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κατά την ομιλία του Ανδρέα Δημάτου δόθηκαν ευχαριστήρια στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου. Το άκουσμά των ονόματών τους δεν συγκίνησε τους Ενωσίτες, οι οποίοι αποδοκίμασαν με γιουχάισμα τους δύο πολιτικούς.

Αντιθέτως αποθεώθηκε ο μέντορας του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέκος Φλαμπουράρης. Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας που είναι γνωστός για τα ενωσίτικα αισθήματά του και είναι συχνός επισκέπτης του ΟΑΚΑ, ήταν δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκε.

Στον λόγο που έβγαλε ο ηγέτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε σε αυτούς που έβαλαν εμπόδιο στην πραγματοποίηση του ονείρου. Ο «τίγρης» δεν έκανε συγκεκριμένη αναφορά σε κάποιο όνομα, παρ' όλα αυτά, οι οπαδοί του Δικεφάλου φώναξαν σύνθημα κατά του Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου.

Ακούστε τα γιουχαΐσματα στο τέλος του βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags