Facebook Pixel Ο διακαής πόθος του Στραματσόνι δεν... στεριώνει πουθενά!
| 2017-07-29 17:17:00

Ο διακαής πόθος του Στραματσόνι δεν... στεριώνει πουθενά!

Ο διακαής πόθος του Στραματσόνι δεν... στεριώνει πουθενά!

Άσος που ο Ιταλός ήθελε πολύ και προσπάθησε να φέρει στον Παναθηναϊκό έχει αναστατώσει τους πάντες στην ομάδα του με τα καμώματά του!

Στη θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αντρέα Στραματσόνι απέκτησε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν την απόλυσή του, τον Δεκέμβριο του 2016, είχε επιχειρήσει μέσω των επαφών του στην Ιταλία να κάνει το «μπαμ» με τον Φελίπε Μέλο, ο οποίος τότε αγωνιζόταν στην Ίντερ.

Τελικά, η υπόθεση δεν προχώρησε, ο Βραζιλιάνος πήγε στην Παλμέιρας και ο Στραματσόνι απολύθηκε, ενώ πρόσφατα υπέγραψε στην τσεχική Σπάρτα Πράγας.

Πάντως, όσο μεγάλη είναι η αγωνιστική αξία του Μέλο, άλλο τόσο προβληματικός είναι ο χαρακτήρας του, γεγονός που κάνει τον Παναθηναϊκό να νιώθει ανακουφισμένος που δεν τον απέκτησε!

Ο Βραζιλιάνος έχει… τρελάνει την Παλμέιρας με τα καμώματά του, καθώς έχει… πλακωθεί με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του, ενώ η ομάδα του αποφάσισε να βάλει ειδικές ρήτρες στο συμβόλαιό του για θέματα συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να έχει χάσει ήδη 300.000 δολάρια!

Φυσικά, ο Μέλο θεωρείται… φευγάτος και ακούγεται ότι θα αναζητήσει την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ίσως καταφέρει να τον αποκτήσει αυτή τη φορά ο Στραματσόνι…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags