Facebook Pixel Πάνω από 8 εκατ. ευρώ για Ζέκα, έτοιμος ο διάδοχος - Τόσα θα δώσει ο Αλαφούζος για το τριπλό "χτύπημα"!
| 2017-08-28 12:00:00

Πάνω από 8 εκατ. ευρώ για Ζέκα, έτοιμος ο διάδοχος - Τόσα θα δώσει ο Αλαφούζος για το τριπλό "χτύπημα"!

Πάνω από 8 εκατ. ευρώ για Ζέκα, έτοιμος ο διάδοχος - Τόσα θα δώσει ο Αλαφούζος για το τριπλό "χτύπημα"!

Πώς ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πορτογάλου άσου στην Κοπεγχάγη και ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης - Τι προβλέπει τώρα το "πράσινο" πλάνο για ενίσχυση.

Το σήριαλ για την πώληση του Κάρλος Ζέκα έλαβε επίσημα τέλος σήμερα το πρωί, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη, η οποία ανέβασε τελικά την προσφορά της και κάλυψε τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Εξάλλου, χθες η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν μόλις 400.000 ευρώ, ποσό που, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν μεγάλο για να ολοκληρωθεί ένα deal που στη συνολική του αξία (αγορά, συμβόλαιο παίκτη, εφορία, αμοιβές μάνατζερ κ.λπ.) ξεπερνάει τα 8 εκατ. ευρώ.

Οι Δανοί, λοιπόν, πρόσφεραν τα 2 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι Πράσινοι για να παραχωρήσουν τον παίκτη, ενώ, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες, ο Παναθηναϊκός θα πάρει σε βάθος χρόνου κι άλλα χρήματα, περίπου 500.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο μάνατζερ που είχε εξουσιοδοτήσει η Κοπεγχάγη για να ολοκληρώσει το deal για την αγορά του Πορτογάλου βρισκόταν μέχρι χθες στην Αθήνα, κάτι που βεβαίως βοήθησε στις διαπραγματεύσεις.

Πλέον, στον Παναθηναϊκό "φουλάρουν" για να "κλείσουν" μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου τον αντικαταστάτη του Κάρλος Ζέκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει έτοιμο τον "εκλεκτό" που θα έρθει για να καλύψει το σημαντικό κενό που θα αφήσει η παραχώρηση του αρχηγού.

Μάλιστα, οι Πράσινοι αναμένεται να κινηθούν δεδομένα για την απόκτηση κι ενός στόπερ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν εξτρέμ. Η διάθεση της διοίκησης, άλλωστε, είναι να δοθούν γι' αυτές τις κινήσεις τα χρήματα που θα πρόσφεραν την επόμενη διετία στον Κάρλος Ζέκα, δηλαδή 1,3 εκατ. ευρώ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags