Facebook Pixel Η ατάκα Σκίμπε για τους διεθνείς που δεν παίζουν στις ομάδες τους
| 2017-08-28 23:25:00

Η ατάκα Σκίμπε για τους διεθνείς που δεν παίζουν στις ομάδες τους

Η ατάκα Σκίμπε για τους διεθνείς που δεν παίζουν στις ομάδες τους

Τι είπε ο Ομοσπονδιακός προπονητής για τις πολλές απουσίες και τους παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Μίκαελ Σκίμπε στάθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει η Εθνική ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Εσθονία και υποστήριξε πως το σημαντικό για τον ίδιο είναι η αγωνιστική συμπεριφορά όσων παικτών δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. «Πολύ σημαντική η ομοιογένεια», το σχόλιο του Τζιόλη.

«Πράγματι έχουμε κάποιους τραυματίες και κάποιους παίκτες που δεν αγωνίζονται τον τελευταίο καιρό στις ομάδες τους και γι’ αυτό αποφασίσαμε να καλέσουμε περισσότερους παίκτες απ’ ότι συνήθως, καλέσαμε σχεδόν τριάντα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να δω πως θα συμπεριφερθούν οι παίκτες που δεν παίζουν στις ομάδες τους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αρκετοί παίκτες τα πάνε πολύ καλά στις ομάδες τους αλλά κάποιοι δεν παίζουν και για τον λόγο αυτό πρέπει να δούμε τις προπονήσεις και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις ειδικά για το πρώτο ματς κόντρα στην Εσθονία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός προπονητής.


Από την πλευρά των παικτών, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ανέφερε: «Αυτό που έχει δείξει το παρελθόν είναι ότι η ομοιογένεια στην Εθνική ομάδα είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Αυτό επιτυγχάνεται με το να καλείται ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών και αυτό είναι κυρίως που κάνει ο προπονητής. Με τα παιδιά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ομοιογένειας και κλίματος και ευελπιστούμε αυτό να μας βγει σε καλό στα παιχνίδια που έρχονται και να είμαστε χαρούμενοι όλοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags