Facebook Pixel Αυτός είναι ο επόμενος... Ρέτσος που «καθάρισε» από τώρα συμπαίκτη του για να «φύγει» στο εξωτερικό – Τρελά λεφτά!
| 2017-09-02 22:00:00

Αυτός είναι ο επόμενος... Ρέτσος που «καθάρισε» από τώρα συμπαίκτη του για να «φύγει» στο εξωτερικό – Τρελά λεφτά!

Αυτός είναι ο επόμενος... Ρέτσος που «καθάρισε» από τώρα συμπαίκτη του για να «φύγει» στο εξωτερικό – Τρελά λεφτά!

Από το ένα big deal στο άλλο πάνε στον Ολυμπιακό και μετά τον Παναγιώτη Ρέτσο, ακολουθεί άλλος ποδοσφαιριστής στο δρόμο του νεαρού στόπερ που πήγε στη Λεβερκούζεν. Ποιον «τρώει».

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι… ειδικός στις πωλήσεις παικτών τα τελευταία χρόνια είναι αδιαμφισβήτητο και αποδείχθηκε ξανά τη φετινή χρονιά, με τους Πειραιώτες να κάνουν ένα απίστευτο deal, πουλώντας τον Παναγιώτη Ρέτσο στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με πάνω από 20.000.000 ευρώ!

Το επόμενο μεγάλο deal

Οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν στον ίδιο πετυχημένο δρόμο των τελευταίων ετών που τους αποφέρει όχι μόνο έσοδα, αλλά παράλληλα ανεβάζει το κύρος του συλλόγου στις αγορές.

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στην επόμενη μεγάλη πώληση και πιστεύουν πως αυτή μπορεί να έρθει από τον Λεονάρντο Κούτρη!

Άλλωστε, πρόκειται για νεαρό Έλληνα (22 ετών) με πολύ καλή παρουσία στην αρχή της φετινής σεζόν και μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στον νεοαποκτηθέντα αριστερό μπακ και θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο «project» στον τομέα των πωλήσεων.

Το κόψιμο Μίλιτς και ο Ραμαντάνι

Ενδεικτική της επένδυση που γίνεται στον Κούτρη είναι η επιλογή του Μπέσνικ Χάσι να "κόψει" από τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ τον έτερο αριστερό μπακ της ομάδας, Χρβόγε Μίλιτς, παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε καλοκαιρινή μεταγραφή. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δίνει χώρο στον νεαρό Έλληνα να πάρει ευκαιρίες στα ευρωπαϊκά ματς προκειμένου να αναδειχθεί και να ανεβάσει τις μετοχές του.

Πάντως, όσον αφορά στον Κροάτη μπακ, η επιλογή να «κοπεί» από την Ευρώπη αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον παίκτη, αλλά και στον μάνατζέρ του, Φάλι Ραμαντάνι.

Μάλιστα, λέγεται πως η απόκτηση του Μίλιτς έγινε και για λόγους… εξυπηρέτησης στον γνωστό ατζέντη, οι σχέσεις του οποίου με τον Ολυμπιακό δεν είναι πλέον οι ίδιες μετά την πώληση του Ρέτσου.

Μπορεί οι δυο πλευρές να μην είναι στα… μαχαίρια, ωστόσο οι σχέσεις τους σίγουρα δεν είναι πλέον ιδανικές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags