Facebook Pixel Πρόβλημα με Κάμπος! Στη Γερμανία Λέοβατς-Γλύκος
| 2017-09-18 22:37:00

Πρόβλημα με Κάμπος! Στη Γερμανία Λέοβατς-Γλύκος

του Κώστα Γκόντζου
Πρόβλημα με Κάμπος! Στη Γερμανία Λέοβατς-Γλύκος

Με πολλά θέματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Σε ρυθμούς επανένταξης προπονήθηκε ο Ντόριαν Λεβέκ , ο οποίος ουσιαστικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του κοιλιακού, ενώ οι Μάριν Λέοβατς , Λέο Μάτος ακολούθησαν θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης αντίστοιχα.

Όπως αναφέρουν πηγές, Πρόβλημα με Κάμπος, Λέοβατς και Γλύκος θα ταξιδέψουν την Τρίτη, αυθημερόν στη Γερμανία προκειμένου ν΄ ακολουθήσουν μια θεραπεία στον χειροπρακτικό που πήγαν και την περασμένη σεζόν.

Όσον αφορά στο κομμάτι της προπόνησης, η Δευτέρα ήταν ημέρα τακτικής. Ο Ραζβάν Λουτσέτσκου δούλεψε επί μέρους στους τομείς της ανασταλτικής λειτουργίας και ανάπτυξης. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Στο ένα κομμάτι του γηπέδου ήταν οι αμυντικογενείς και στο άλλο οι μεσοεπιθετικοί.

Οι πρώτοι έκαναν ασκήσεις γύρω από τις σωστές ομαδικές τοποθετήσεις σε κατάσταση οργανωμένης άμυνας, ενώ οι επιθετικοί επικεντρώθηκαν στην ολοκλήρωση των φάσεων έπειτα από… αυτοματοποιημένη κυκλοφορία της μπάλας. Στο τέλος τα δύο γκρουπ ενώθηκαν προκειμένου οι μεν και οι δε να «προβάρουν» όσα έκαναν σε καταστάσεις κανονικού παιχνιδιού με τους αμυντικούς να πρέπει να βγάλουν τη μπάλα από την περιοχή τους και τους επιθετικούς να έχουν περιορισμένο χρόνο για το τελείωμα της επιθετικής ενέργειας. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται.

Την Τρίτη (19.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags