Facebook Pixel Γιούχα σε έναν, χαμός με Πάρντο, «αόρατος» ο Χάσι
| 2017-09-19 23:15:00

Γιούχα σε έναν, χαμός με Πάρντο, «αόρατος» ο Χάσι

του Κώστα Γκόντζου
Γιούχα σε έναν, χαμός με Πάρντο, «αόρατος» ο Χάσι

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις της κερκίδας στο «Καραϊσκάκη» για παίκτες και προπονητή...

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, όμως κατάφερε να νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 και να μπει με το «δεξί» στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η νίκη ήταν απαραίτητη για την ηρεμία της ομάδας, η οποία προερχόταν από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάτι που είχε επηρεάσει το κλίμα στο Λιμάνι.

Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Καραϊσκάκης» απόψε. Βλέποντας την ομάδα του να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο για ακόμα μια φορά, ο κόσμος γκρίνιαζε αρκετά μέχρι και τη φάση του πρώτου γκολ στο 71'. Υπήρχαν αποδοκιμασίες και μουρμούρες στα λάθη των παικτών, ειδικά στο πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη, που ήταν μέτριος για ακόμα ένα παιχνίδι.

Παρ' όλα αυτά, το κοινό αποθέωσε τον Φελίπε Πάρντο την ώρα που έγινε αλλαγή, παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε καλά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Κολομβιανός άκουσε ρυθμικά από τον κόσμο το όνομά του, δείγμα του ότι το κλίμα έχει γυρίσει υπέρ του μετά την παθιασμένη εμφάνιση και τα δυο γκολ του κόντρα στη Σπόρτινγκ.

Φυσικά, αποθεώθηκε και ο Εμενίκε, ο οποίος άκουσε επίσης το όνομά του να γίνεται για πρώτη φορά σύνθημα μετά το δεύτερο -πολύ ωραίο- γκολ που πέτυχε.

Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι και το γεγονός ότι δεν ακούστηκε τίποτα για τον Μπέσνικ Χάσι, παρά το αρνητικό κλίμα εναντίον του τις προηγούμενες μέρες. Συνεπώς, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν πράξη την απόφαση τους να στηρίξουν τον Κοσοβάρο τεχνικό για να βοηθήσουν στη συσπείρωση της ομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Θηρίο Σισέ, παικταράς Ζντίελαρ, Εμενίκε πάγκο»!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags