Facebook Pixel Αυτή είναι η «πικρή» αλήθεια για το μέλλον του ΠΑΟ!
| 2017-09-20 12:00:00

Αυτή είναι η «πικρή» αλήθεια για το μέλλον του ΠΑΟ!

του Κώστα Γκόντζου
Αυτή είναι η «πικρή» αλήθεια για το μέλλον του ΠΑΟ!

Τι έγινε πραγματικά στην υπόθεση του Βλαχοδήμου και πώς επιβεβαιώθηκε το sportdog.gr.

Μπορεί από χθες να γράφεται ότι η Μπενφίκα προχωράει τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αλλά στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που επαναπροσέγγισε τους Πορτογάλους για να κλείσουν το deal που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, το πλάνο στο Τριφύλλι, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στην επόμενη μέρα διοικητικά, προβλέπει πωλήσεις βασικών παικτών, προκειμένου να πέσει κι άλλο το μπάτζετ και να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις.

"Πάντως, σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο, απαιτείται περαιτέρω εξορθολογισμός του μπάτζετ, κάτι που μεταφράζεται σε πωλήσεις παικτών. Είναι βασική προϋπόθεση, δηλαδή, να μειωθούν κι άλλο τα έξοδα του συλλόγου, προκειμένου η νέα διοίκηση, αν υπάρξει, να μπορεί να διαχειριστεί μια ΠΑΕ βιώσιμη", γράφαμε χαρακτηριστικά, ενώ λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι επισπεύδονται οι επαφές για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός, λοιπόν, που πλησίασε ξανά την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να εξασφαλίσει και να συνυπολογίσει στο μπάτζετ της τρέχουσας περιόδου τα 2 εκατ. ευρώ που έχουν διάθεση να προσφέρουν οι Πορτογάλοι, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Μπενφίκα, βλέποντας και τους Πράσινους να... καίγονται για το deal, θα διαπραγματευτεί με τους δικούς της όρους για την αγορά του παίκτη κι όταν κρίνει η ίδια πως είναι κατάλληλο το τάιμινγκ. Εξάλλου, ακόμα ο παίκτης δεν έχει μιλήσει επίσημα με τους Πορτογάλους, κάτι που επιβεβαιώνει την ξαφνική κίνηση του Τριφυλλιού να κλείσει άμεσα τη συγκεκριμένη συμφωνία.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags