Facebook Pixel Φοβερή αποκάλυψη Καρσελά για ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Άρσεναλ!
| 2017-09-20 19:05:00

Φοβερή αποκάλυψη Καρσελά για ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Άρσεναλ!

του Κώστα Γκόντζου
Φοβερή αποκάλυψη Καρσελά για ενδιαφέρον της Ρεάλ και της Άρσεναλ!

Ο Μαροκινός παραχώρησε συνέντευξη στο Βέλγιο, όπου αναφέρθηκε στην... τρέλα του Ολυμπιακού, αλλά και στο ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας προς το πρόσωπό του!

Στο βελγικό «FootMagazine» μίλησε ο Μεχντί Καρσελά, οποίος περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό ως «τρέλα».

Παράλληλα, ο Μαροκινός αποκάλυψε ότι το 2011 είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν μεγάλες ομάδες, όπως η Ρεάλ, η Άρσεναλ, η Μαρσέιγ και η Μπενφίκα (στην οποία τελικά πήγε το 2015).

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ήμουν διακοπές στο Μαρακές όταν με πήρε ο κόουτς. Πραγματικά με εξέπληξε το πόσα ήξερε για μένα και για τις δυνατότητές μου και μου άρεσε πολύ η νέα και δύσκολη πρόκληση: να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Εντάχθηκα στον Ολυμπιακό και μετά προσαρμόστηκα με την ομάδα. Μετά την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός είναι μίας άλλης μορφής... τρέλα. Οι οπαδοί εδώ είναι λίγο πιο νευρικοί και πιο απαιτητικοί όμως πάντα κοιτάω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου. Κάποιοι άνθρωποι συγκρίνουν το ποδόσφαιρο με τον πόλεμο αλλά για μένα το ποδόσφαιρο υπάρχει για να δίνουμε χαρά στον κόσμο».

Για την παρουσία του στη Γρανάδα: «Στην Γρανάδα υπήρχε θέμα ως προς τη νοοτροπία. Δεν είχα δει ποτέ αλλού να χάνουμε τόσο πολύ και να έχουν συνηθίσει σε αυτό. Ήταν πιο πολύπλοκο απ' ότι το είχα σκεφτεί. Το βλέπω συνολικά. Ψυχολογικά κάποιες φορές είχαμε αφεθεί στην τύχη μας».

Για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήταν το 2011 όταν ήμουν διστακτικός για Εθνική ανάμεσα σε Μαρόκο και Βέλγιο. Είχα τότε προτάσεις από Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Μπενφίκα. Ο Ντελ Μπόσκε, τεχνικός της Ισπανίας τότε μου είχε μιλήσει και για την U21 της Ισπανίας. Η Ρεάλ με πίεσε να διαλέξω Ισπανία ή Βέλγιο και επίσης στην Ρεάλ δεν τους αρέσει όταν τραυματίζονται παίκτες είτε δικοί τους είτε παίκτες που θέλει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags