Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ένας Άραβας σώζει τον ΠΑΟ»!
| 2017-09-23 10:17:00

«Ένας Άραβας σώζει τον ΠΑΟ»!

του Γιώργου Κτενά
«Ένας Άραβας σώζει τον ΠΑΟ»!

Ο Τάκης Οικονομόπουλος στο ανανεωμένο sportdog.gr για το πώς μπορεί να σωθεί το Τριφύλλι - «Πρέπει να πληρώσει ο Αλαφούζος»

Ένας Άραβας θα μπορούσε να ήταν η λύση για τον Παναθηναϊκό, αν ερχόταν στην ομάδα για να επενδύσει κεφάλαια, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο ανανεωμένο sportdog.gr ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου και νυν επικεφαλής της επιτροπής σωτηρίας του Ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού, που πρόσφατα βρέθηκε στη θέση να αναζητήσει οικονομικούς πόρους για λογαριασμό του Ερασιτέχνη, σχολίασε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν χρήματα για τη σωτηρία της ΠΑΕ και περιμένει να συνεχίσει να συνεισφέρει οικονομικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ακόμα, χαρακτήρισε απελπιστική την κατάσταση στον σύλλογο και σπασμωδικές τις κινήσεις που γινόνται τις τελευταίες ημέρες...

«Κάτι πρέπει να γίνει με τον Παναθηναϊκό, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκεται κάποιος άνθρωπος που να έχει χρήματα και να βγει μπροστά. Κι αν είναι δύσκολο για έναν, θα μπορούσαν να βοηθήσουν δύο ή τρεις, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι εύκολο να συμβεί αυτή την περίοδο», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Οικονομόπουλου στο sportdog.gr και συμπλήρωσε για το αν έχει επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ, μέσω και του θεσμικού του ρόλου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό:

«Δεν είχα καμία επαφή. Ούτε με έχουν ενοχλήσει ούτε τους έχω ενοχλήσει. Παρακολουθώ όμως και εγώ με αγωνία τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και φυσικά ανησυχώ».

«Μας χρωστάνε ΠΑΕ και ΚΑΕ»​

Αναλάβατε επικεφαλής σε επιτροπή σωτηρίας στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, κάτι αντίστοιχο με αυτό που συμβαίνει τώρα στην ΠΑΕ με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Έχοντας εικόνα για το πόσο δύσκολο είναι να βρεθούν οικονομικοί πόροι για τα κατά πολύ μικρότερα ποσά που διαχειρίζεται ο Ερασιτέχνης, είστε αισόδοξος για την κίνηση που ετοιμάζουν στην ΠΑΕ;

«Δε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση με αυτόν τον τρόπο και αυτό το λέω από την εμπειρία μου στον Ερασιτέχνη. Εκτός αν παραμείνει ο Αλαφούζος πίσω από αυτή την προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, για να καλύπτει οικονομικά. Εμείς για να βρούμε χρήματα, έχουμε κάνει αγώνα και πάλι δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Μόνο να μη χρωστάμε σε Εφορία και ΙΚΑ καταφέραμε. Μας χρωστάει χρήματα η ΠΑΕ και η ΚΑΕ, αλλά είναι δύσκολα για όλους, πώς να τα πάρουμε; Δεν είναι λίγα χρήματα, αν τα παίρναμε θα μπορούσαμε να βρούμε λύσεις. Αλλά όταν είναι δύσκολο για εμάς, τι μπορούμε να πούμε για τα μεγέθη της ΠΑΕ;».

«Ένας Άραβας θα μας σώσει...»

Τι θα βλέπατε ως λύση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε αυτή τη δύσκολη περίοδο; Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για πτώχευση με παράλληλη συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό.

«Η κατάσταση είναι απελπιστική και γίνονται σπασμωδικές κινήσεις. Είναι λογικό να γίνονται σπασμωδικές κινήσεις όταν δεν υπάρχει χρήμα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν υπάρχει λύση. Ακόμα κι αν βρεθούν κάποιοι για να δώσουν χρήματα, δεν γνωρίζω πόσα χρήματα μπορούν να δώσουν. Μόνο αν βρισκόνταν κάποιος Άραβας θα μπορούσε να γίνει κάτι, αλλά δεν υπάρχει. Εύχομαι να βρεθούνε λύσεις και να συνεχίσει η ομάδα, γιατί είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα ο Παναθηναϊκός που ποτέ δεν είχε οικονομικά προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags