Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί θα «σώσουν» τον ΠΑΟ - Άμεσα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία
| 2017-09-23 13:43:00

Αυτοί θα «σώσουν» τον ΠΑΟ - Άμεσα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία

Sportdog Team
Αυτοί θα «σώσουν» τον ΠΑΟ - Άμεσα 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία

Έχουν δρομολογηθεί οι πρώτες κινήσεις για να μην έρθουν τα χειρότερα.

 

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει πρόθεση να βοηθήσει άλλο την ομάδα, όπως ξεκαθάρισε και στην ανακοίνωση αποχώρησής του.

Πλέον, οι Πράσινοι πρέπει να καταφύγουν στη λύση των περικοπών και των άμεσων πωλήσεων βασικών παικτών, προκειμένου από τη μία να μειωθεί το μπάτζετ και από την άλλη να μπει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου, για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ήδη στη... βιτρίνα οι Πράσινοι έχουν βγάλει δύο παίκτες, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ευελπιστώντας πως τον Γενάρη μπορούν να παραχωρήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Όσον αφορά τον πρώτο, υπάρχει ήδη το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, η οποία, όμως, όπως σας έχουμε ενημερώσει, δεν... καίγεται για τη συγκεκριμένη υπόθεση και κρατάει στάση αναμονής, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στο Τριφύλλι και θέλοντας προφανώς να πετύχουν ένα deal με τους δικούς της όρους.

Από την άλλη, για τον Δημήτρη Κουρμπέλη υπάρχει μέχρι στιγμής μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από το Βέγλιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Ο Έλληνας χαφ μπορεί να φέρει πρόταση από το εξωτερικό, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο οι Πράσινοι να πάρουν τα χρήματα που αξιώνουν και αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό είναι υπέρογκο για τον παίκτη και δεν μπόρεσε να το φτάσει το περασμένο καλοκαίρι ούτε ο σούπερ σταρ Μάρκους Μπεργκ. Υπάρχει η εκτίμηση, όμως, ότι με τους σωστούς χειρισμούς και τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις μπορεί ο Παναθηναϊκός να βάλει στα ταμεία του από τον Δημήτρη Κουρμπέλη περίπου 3 εκατ. ευρώ.

Αν συνυπολογίσουμε και τα 2 εκατ. ευρώ που ενδέχεται να «πιάσει» ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τότε οι Πράσινοι μπορούν μέσα στο Γενάρη να ευελπιστούν σε άμεσα έσοδα 5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που κρίνεται, με τα υπάρχοντα δεδομένα, υπεραπαραίτητο για βγει η χρονιά. Παράλληλα, με αυτές τις κινήσεις στο Τριφύλλι θα κερδίσουν χρόνο, ευελπιστώντας ότι μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags