Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε θέση ο Μπερμπάτοφ: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο;
| 2017-10-28 10:25:00

Πήρε θέση ο Μπερμπάτοφ: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο;

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Μπερμπάτοφ: Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο;

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Πορτογάλο σταρ!

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε στο ESPN και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε όπτι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

«Οι νέοι παίκτες προσπαθούν να μιμηθούν άλλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Κριστιάνο. Τα μαλλιά του, τα ρούχα του, τα αυτοκίνητά του, τα κόλπα του. Θέλω να τους πω ότι ο Ρονάλντο δούλευε σκληρά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, γιατί απλά ήθελε να γίνει ο καλύτερος. Τα υπόλοιπα ήρθαν αργότερα. οι παίκτες δεν πρέπει να προσπαθούν να τον μιμηθούν, αλλά να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και να είναι επαγγελματίας. Ο Κριστιάνο ήταν φιλικός στα αποδυτήρια, έκανε αστεία, όπως κι ο Ευρά, αλλά ήταν σοβαρός στο παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο Βούλγαρος άσος.

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Τον γουστάρω! Ο Κριστιάνο είναι λαμπρός, αλλά ο Μέσι είναι περισσότερο ο τύπος μου. Βλέπει το παιχνίδι πολύ καθαρά, μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να είναι παίκτης ομάδας, πιθανώς πρόκειται για τον κορυφαίο στην ιστορία. Αν ρωτήσεις κάποιον μεγαλύτερο θα σου πει ότι είναι ο Πελέ, ο Μαραντόνα, ο Πούσκας ή ο Ντι Στέφανο. Αλλά για τη γενιά μου είναι ο Μέσι ή ο Κριστιάνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags