Facebook Pixel Sportdog.gr | Aποθέωση για Παππά: «Έκανε τα πάντα, ήταν ηγετικός»!
| 2017-10-28 11:43:00

Aποθέωση για Παππά: «Έκανε τα πάντα, ήταν ηγετικός»!

Sportdog Team
Aποθέωση για Παππά: «Έκανε τα πάντα, ήταν ηγετικός»!

Ποιος συμπαίκτης του έκανε αυτή τη δήλωση!

Ο λόγος γίνεται για τον Ίαν Βουγιούκα, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φεέρ:

Νίκη ψυχολογίας;

«Ασφαλώς και ήταν μία νίκη ψυχολογίας. Επίσης ήταν μία πολύτιμη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Παίξαμε πάρα πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως αμυντικά. Τους κρατήσαμε στους 24 πόντους, τη στιγμή που στην επίθεση ο Νίκος Παππάς έκανε τα πάντα, πήρε πρωτοβουλίες και ήταν ηγετικός».

Την είχε ανάγκη αυτή την εμφάνιση ο Παππάς;

«Ο κάθε παίκτης έχει ανάγκη από τέτοιες εμφανίσεις. Τώρα αν μπορεί η σημερινή του απόδοση να ήταν απόρροια των όσων διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες με τον ίδιο «πρωταγωνιστή», τότε πρέπει να ρωτήσετε τον Παππά».

Το δύσκολο πρόγραμμα που επεφύλασσε στις πρώτες αγωνιστικές η εφετινή Euroleague για τον Παναθηναϊκό σας δυσκολεύει να βρείτε ρυθμό;

«Σίγουρα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Ωστόσο, είμαστε μία ομάδα που έχει δείξει στο παρελθόν και τώρα ότι έχει ψυχική δύναμη για να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Το σημαντικό είναι να γίνουμε καλύτεροι στα εκτός έδρας, γιατί στις πρώτες δύο αποστολές μας έχουμε βρεθεί σε άσχημη βραδιά».

Η νίκη επί της Φενέρ και ένα πιθανό «διπλό» επί της Μπασκόνια την επόμενη εβδομάδα, αλλάζει την ψυχολογία στον Παναθηναϊκό;

«Από σήμερα άλλαξε η ψυχολογία... Πήραμε μία νίκη για την οποία παλέψαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Σίγουρα πρέπει να κερδίσουμε και την Μπασκόνια την επόμενη Πέμπτη για να μπουν όλα σε μία σειρά... ».

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φενέρ είδαμε και πάλι πολλές άστοχες προσπάθειες από τα 6.75 και έλλειψη διάρκειας στην άμυνα. Παιχνίδι με παιχνίδι εκτιμάς ότι θα διορθωθεί η κακή εκκίνηση του Παναθηναϊκού στις αναμετρήσεις του στην Euroleague;

«Είμαστε μία ομάδα που ακόμα ψάχνεται. Δεν παίζουν όλοι όπως μπορούν. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όμως, όλοι θα «δέσουμε», θα μάθουμε τους ρόλους μας, θα κατανοήσουμε καλύτερα τα αμυντικά καθήκοντα μας και ο καθένας θα δίνει αυτό που θέλει ο προπονητής».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags