Facebook Pixel Γεωργίου speaking για μπάλα!
| 2014-04-16 10:52:00

Γεωργίου speaking για μπάλα!

Γεωργίου speaking για μπάλα!

Σκατά στο στόμα μου!!! Από τον περασμένο Αύγουστο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχα πει και είχα γράψει φόρα-παρτίδα, ότι οι δύο ομάδες που θα πέσουν φέτος θα είναι ο Αρης και ο Απόλλωνας. Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου.

Και έτσι έγινε. Φάνηκε από την αρχή το πράγμα. Τους είχα δει στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Ριζούπολη και ήταν και οι δυο για κλάματα. Ειδικά, ο Αρης, όχι μόνο ήταν αγωνιστικά αξιολύπητος, εντελώς γυμνός από παίκτες, αλλά ήταν και οικονομικά διαλυμένος. Ηταν αδύνατο να συνέλθει αυτή η ομάδα στη συνέχεια.

Ο Απόλλωνας λόγω του Βελή, ναι μεν, ήταν οικονομικά υγιής, αλλά και αγωνιστικά σου έδινε εικόνα μιας κλασικής ομάδας Β΄ Εθνικής. Το υλικό που είχε ήταν της πλάκας. Αμυνα σουρωτήρι, κέντρο απαράδεκτο και επίθεση πιο χλωμή και από τη μάπα του Οζίλ. Και χειρότερο από όλα; Είχε κάποιον Βοσνιάδη για προπονητή στον πάγκο. Κια όταν ο Βελής σφουγγάρισε τον Βοσνιάδη, ποιον έφερε; Τον Μπάμπη τον Τεννέ!! Δύο φορές κουκιά με λάδι... Η μία ήταν πίσω από την άλλη. Ψιλοδιορθώθηκε το πράγμα όταν έφυγε ο Γέννες και ήλθε ο Σάντεζ, αλλά ήταν αργά για δάκρυα Στέλλα.. Οι μεταγραφές που έγιναν τον Γενάρη ήταν αφενός και πάλι της πλάκας, αλλά και αφετέρου, η φιλοσοφία του Σάντεζ ήταν της παλιάς Βρετανικής σχολής. Γιούργια στον ταβλα με τα κουλούρια. Δύναμη, πάθος και συνεχώς καμινάδες, μπας και βρούμε το κεφάλι του Πετρόπουλου. Και όλη η τετράδα της άμυνας να ανεβαίνει και να πιέζει ψηλά. Αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο χωράφι. Πολύ ευάλωτη στο γκολ.

Ομως, το χειρότερο από όλα ήταν, ότι ο Απόλλωνας δεν ανήκε στη γνωστή συμμαχία των ΟΦΗ, Πανιωνίου, Εργοτέλη, Βέροιας, Καλλονής και Λεβαδειακού, που για να εξασφαλίσουν η σωτηρία τους έκαναν μεταξύ τους αλλαξοκωλιές. Μοιραία έπεσε λοιπόν στον καιάδα και μοιραία τώρα ήρθε το τέλος του Βελή. Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος, σαν κύριος που είναι, τα αφήνει όλα πληρωμένα και φεύγει από την ομάδα οριστικά και αμετάκλητα. Ετσι το έργο για τον Απόλλωνα είναι πια γνωστό: «Αντίο ζωή, με τον Ανδρέα Μπάρκουλη και την Ελένη Χατζηαργύρη...».

P.S. Είδα χθες τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Σίτι. Είναι μια καλή ομάδα. Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θέλει πολλά ψωμιά ακόκμα. Για να έχει αξιώσεις στο Τσαμπίον Λιγκ.

Οσο για κάτι Κουντίνιο. Στάρετς και Στέρλινγκ που ο κόσμος τους έχει κάνειθεούς, ούτε για ημίθεους δεν τους κόβω εγώ.

Πηγή: real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags