Facebook Pixel Ο Β. Σαμπράκος γράφει για τον ΠΑΟΚ!
| 2014-04-30 13:32:00

Ο Β. Σαμπράκος γράφει για τον ΠΑΟΚ!

Ο Β. Σαμπράκος γράφει για τον ΠΑΟΚ!

Η λάθος αντίληψη οδηγεί τον ΠΑΟΚ στην αγωνιστική αυτοκαταστροφή..

Aν υπήρχε στοίχημα με καλή απόδοση για να ποντάρουμε ότι θα συμβούν όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ από την Κυριακή μέχρι σήμερα, θα είχαμε γίνει πλούσιοι.

Διότι είναι τόσο προβλέψιμα, τόσο πατροπαράδοτα για ένα σύλλογο που δεν καταφέρνει να λύνει τα προβλήματά του επειδή δεν καταφέρνει να τα εντοπίζει, να τα αναγνωρίσει ώστε να τα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά.

 

 

OΠΩΣ κάθε χρόνο έτσι και φέτος, που λέει και το κλισέ, εξαγριωμένοι οπαδοί τα έβαλαν με τους ποδοσφαιριστές και τους μίλησαν σκληρά για όσα έκαναν και δεν έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στο τερέν του ΟΑΚΑ. Οπαδοί που δεν ακούν την αλήθεια δυσκολεύονται να κατανοήσουν την αλήθεια, ώστε να επιρρίψουν στον καθέναν την ευθύνη που του αναλογεί. Και οι τελευταίοι στα ποσοστά, τα μερίδια της ευθύνης είναι, από τη γέννηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οι ποδοσφαιριστές. Ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές-μέλη ενός κακοφτιαγμένου ρόστερ, το οποίο είναι ένα παζλ από κομμάτια που προσέθεσαν πολλοί και όχι μόνο ο ένας αρμόδιος, δηλαδή ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που ξαφνικά άλλαξαν προπονητή. Παίκτες που τους διάλεξαν ένα σωρό σχετικοί και άσχετοι με το αντικείμενο, που δεν αποκτήθηκαν βάσει σχεδίου και κατά συνέπεια δεν μπορούν να υπηρετήσουν ένα σχέδιο. Ασε που δεν υπάρχει σχέδιο.

 

ΤΗ ΒΑΣΙΚH ευθύνη γι' αυτά που βλέπουμε και δεν βλέπουμε αυτή την εποχή από τον ΠΑΟΚ φέρει ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του. Ούτε ο προπονητής ούτε οι ποδοσφαιριστές είναι βασικοί υπεύθυνοι για τη σημερινή εικόνα. Και το μόνο που καταφέρνουν τώρα οι οπαδοί εκτονώνοντας την απογοήτευση ή και την οργή τους προς τους παίκτες και τον προπονητή είναι να αφαιρούν πιθανότητες από όσες έχουν απομείνει στον ΠΑΟΚ για να σηκώσει κεφάλι και να επιχειρήσει να σώσει την παρτίδα με το «εισιτήριο» των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags