Facebook Pixel Γκιστ: «Δεν μας πλήγωσε η διαφορά στο ΣΕΦ
| 2014-05-28 21:47:00

Γκιστ: «Δεν μας πλήγωσε η διαφορά στο ΣΕΦ

Γκιστ: «Δεν μας πλήγωσε η διαφορά στο ΣΕΦ

Η μεγάλη σε εύρος ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό (25 πόντοι) δεν θα επηρεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε στη Nova πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μπουν με επιθετική διάθεση στο παρκέ και να μην αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους τους.

«Αυτή την εποχή όλοι είναι λίγο μελανιασμένοι, λίγο κουρασμένοι από τη μεγάλη σεζόν. Παίζουμε από τον Αύγουστο, συνεπώς αυτή την εποχή όλοι νιώθουν κάπως έτσι.

Είναι τυχερός αυτός που νιώθει μια χαρά αυτές τις μέρες! Είναι δεδομένο ότι το επόμενο παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Αν κερδίσουμε αύριο (σ.σ. Πέμπτη) θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ και ίσως να επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ.

Αν χάσουμε, θα αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο απώλειας του πρωταθλήματος στα επόμενα δύο παιχνίδια. Δεδομένα είναι μεγάλο παιχνίδι, αλλά δεν αισθανόμαστε πληγωμένοι εξαιτίας της διαφοράς στο προηγούμενο παιχνίδι» ήταν τα πρώτα λόγια του Γκιστ που συνέχισε:

«Η νίκη είναι νίκη, ανεξάρτητα αν χάσεις με έναν ή με 30 πόντους και η ήττα είναι ήττα.

Το ίδιο συνέβη και στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ, χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με 1-2 πόντους, το δεύτερο με 30 πόντους, όμως επιστρέψαμε στο ΟΑΚΑ και κερδίσαμε δύο σερί παιχνίδια.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει να δώσουμε καλύτερη μάχη. Νομίζω πως δεν παίξαμε αρκετά επιθετικά στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι στο τρίτο ματς. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το ματς, αλλά σε ότι αφορά την ψυχολογία μας, όχι δεν είμαστε πληγωμένοι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags