Facebook Pixel Ακόμα δεν πιστεύουν τι έβαλε ο Ράμσεϊ!
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-10 14:26:00

Ακόμα δεν πιστεύουν τι έβαλε ο Ράμσεϊ!

Ακόμα δεν πιστεύουν τι έβαλε ο Ράμσεϊ!

Ένα από εντυπωσιακότερα γκολ στην ιστορία του Champions League σημείωσε χθες (9/12) ο Άαρον Ράμσεϊ στον αγώνα της Άρσεναλ με την Γαλατασαράι - Δεν πίστευαν στα μάτια τους, προπονητής και παίκτες!

Το σουτ του Ράμσεϊ έγινε από τα 27 μέτρα και έπιασε απίστευτη ταχύτητα (53,4 χμλ/ώρα), ενώ η μπάλα χρειάστηκε μόλις 1 δευτερόλεπτο και 1 δέκατο για να καταλήξει... γκολ!

Μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα ο Σανογκό έμεινε αποσβολωμένος, ο Σέζνι κρατούσε το κεφάλι του και ο Ποντόλσκι έτρεξε να... καθαρίσει το παπούτσι του Ουαλού!

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γκολ όλα αυτά τα χρόνια. Είναι φαινόμενο!», σχολίασε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον. Ο ίδιος ο Ράμσεϊ, μετά το ματς, έλεγε πως έχει βάλει και καλύτερα γκολ, αλλά όταν είδε τα ριπλέι, ανακάλεσε! «Ξαναβλέποντας το δεύτερο γκολ μου, είναι σίγουρα το καλύτερό μου», έγραψε αργά το βράδυ στο Instagram.

«Όταν τον είδα να σουτάρει σκέφτηκα πως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα», παραδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, συμπληρώνοντας: «Η πορεία της μπάλας μέχρι τα δίχτυα ήταν απίστευτη!»

Δείτε ΕΔΩ το φανταστικό γκολ!

**Νέες φωτογραφίες από την τσόντα της Μελέτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags