Facebook Pixel "Σύλλογος μεγάλος" στη... διαπασών!
| 2015-02-06 00:43:00

"Σύλλογος μεγάλος" στη... διαπασών!

"Σύλλογος μεγάλος" στη... διαπασών!

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο «Akrotiri Dreamcity» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

"Σας καλωσορίζουμε στη σημερινή βραδιά ευχόμαστε όλοι και εύχομαι κι εγώ προσωπικά καλή χρονιά, υγεία και με πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας".

Η βραδιά ξεκίνησε ουσιαστικά με την βράβευση του Γιάννη Ζαβραδινού, για την προσφορά του στον Σύλλογο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνει ο πρόεδρος και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχω δώσει τα καλύτερα 43 χρόνια της ζωής μου από το πόστο που ήμουν και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Εύχομαι να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας και να είμαστε πάντα πρωταθλητές», σχολίασε εμφανώς συγκινημένος ο Ζαβραδινός στον οποίο δόθηκε ένα κάδρο με κολάζ φωτογραφιών από τις πράσινες στιγμές του.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος, που έστειλε το δικό του μήνυμα. «Εμείς στον Παναθηναϊκό έχουμε ένα όνειρο που υπηρετούμε όλοι κι εγώ και κυρίως τα παιδιά μας. Έχω πολύ μεγάλη πίστη στην επιτυχία του ονείρου μας. Καλή χρονιά να έχουμε», σχολίασε με νόημα ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα κόπηκε σε τρία κομμάτια συμβολικά το πρώτο για την ΠΑΕ, το δεύτερο για τα μέλη της ομάδας και το τρίτο για τον κόσμο, με τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη να επιμελείται της κλήρωσης των δώρων.

Το πρώτο φλουρί πήγε στον Γιώργο Κόκκορη τον μάγειρα του «Γεώργιος Καλαφάτης», και αντιστοιχούσε σε ένα τετραήμερο στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο στην υπεύθυνη του διοικητικού προσωπικού του ποδοσφαιρικού της ΠΑΕ Μαρία Κουλουρίδη και αντιστοιχούσε σε ένα ταξίδι στη Ρώμη, ενώ το τρίτο στον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και ήταν ένα μπάρμπεκιου αξίας χιλίων ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για το δώρο και για τη σημερινή ημέρα», σχολίασε ο Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Από τους παίκτες επίσης ήταν ανάμεσα στους τυχερούς οι Νταβίντ Μέντες, Χάρης Μαυρίας, Θανάσης Ντίνας, Άγγελος Ζιούλης, Σωτήρης Νίνης, Βαλμίρ Μπερίσα, Τάσος Λαγός, Χρήστος Δώνης -οι δυο τελευταίοι δια χειρός Γιάννη Αναστασίου- Κώστας Κότσαρης και Ουασίμ Μπούι -χάρη στο. χέρι του Στέφανου Κοτσόλη- ενώ δώρο κέρδισαν και ο φροντιστής της πρώτης ομάδας Νεκτάριος Διαμαντάκος, αλλά και ο γιατρός Νίκος Τζουρούδης.

Το. κλου της εκδήλωσης ήταν όταν κλήθηκε να συμμετάσχει στην κλήρωση ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τάκης Φύσσας, βγάζοντας τον. εαυτό του για να ακολουθήσει η σχετική πλάκα για παγωμένα μπαλάκια και στημένη κλήρωση!

Η όλη διαδικασία έκλεισε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού στη. διαπασών και τον Στράτο Σωπήλη να λέει αντί επιλόγου πέντε λέξεις: «Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags