Facebook Pixel "Για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ"
| 2015-02-13 20:21:00

"Για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ"

"Για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ"

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως υπολογίζει πάρα πολύ τον ΟΦΗ και δη την ατμόσφαιρα στο "Γεντί Κουλε"

"Δύσκολο παιχνίδι, για μένα δεν υπάρχει αποδυναμωμένος ΟΦΗ, έχουν δείξει στα τελευταία ματς οτι τα προβλήματα τους έχουν ενώσει και δείχνουν σε κάθε παιχνίδι οτι κάνουν κατάθεση ψυχής. Ξέρω πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, με όμορφη ατμόσφαιρα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών", είπε αρχικά.

"Όλοι γνωρίζουν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αγωνιστήκαμε πέρυσι δυο φορές και ιδίως στο ματς του Κυπέλλου η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ευελπιστώ να το ευχαριστηθούν τα παιδιά και ο κόσμος που θα το δει"

"Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ένα παιχνίδι συγκεκριμένα, το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει, υπάρχουν ακόμα 11 ματς, τα πάντα μπορούν να συμβούν, αλλά σημασία έχει να κοιτάμε τον εαυτό μας"

"Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στο τελείωμα των φάσεων, γιατί στα εκτός έδρας δημιουργούμε φάσεις αλλά δεν σκοράρουμε. Δεν μπορούμε σε κάθε ματς να έχουμε 15-20 φάσεις για γκολ και στο επίπεδο που είμαστε και πρέπει να είμαστε στις 2-3 φάσεις που κάνουμε πρέπει να πηγαίνει η μπάλα μέσα"

"Σκέφτομαι τον ΟΦΗ, γιατί είναι αρκετά είναι κρίσιμο παιχνίδι και αυτό είναι που υπάρχει στο μυαλό μου. Για το ματς με τον Ολυμπιακό υπάρχει το περιθώριο μιας ακόμη εβδομάδας. Αλλά προτεραιότητα έχει το ματς με τον ΟΦΗ", λέει χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρεται στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου:

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά δυστυχώς λόγω των καιρικών συνθηκών δεν προπονηθήκαμε όπως έπρεπε, χάσαμε ουσιαστικά δυο προπονηήσεις, όμως το σημαντικό είναι πως τα παιδιά είναι υγιείς και η ομάδα είναι φρέσκια".

Για το αν τον προβληματίζει η απουσία του Ταυλαρίδη: "Έχουμε παιδιά πίσω που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά έχω πει οτι η αμυντική λειτουργία είναι θέμα όλων. Είναι σημαντική απουσία, όμως τα παιδιά που θα παίξουν στη θέση του, θα κάνουν τη δουλειά του" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags