Facebook Pixel Πράσινος ο Εσιέν – Τρέλανε τους φιλάθλους με τις δηλώσεις του
| 2015-06-02 23:25:00

Πράσινος ο Εσιέν – Τρέλανε τους φιλάθλους με τις δηλώσεις του

Πράσινος ο Εσιέν – Τρέλανε τους φιλάθλους με τις δηλώσεις του

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά είναι ο Μικαελ Εσιέν, ο οποίος πέρασε από ιατρικά και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Λίγο μετά τις 22:30, ο Γκανέζος μέσος έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, που θα 'χει χρονική διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Στις δηλώσεις του από τα γραφεία μίλησε για το ταξίδι του Βόκολου στην Ιταλία και τον τρόπο που τον έπεισε, για τους στόχους του στην Ελλάδα, αλλά και για την υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Οι δηλώσεις του λίγο μετά τις υπογραφές

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Είμαι ένας απ’ αυτούς, μέλος του Παναθηναϊκού, θα δώσω εμπειρία και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτόν.

Αποτελεί για μένα μια πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο, θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω το παν για να τους το ανταποδώσω».


Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες κτλπ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Για το πώς βιώνει τις πρώτες του ώρες στην ομάδα: «Η πρώτη εντύπωση απ’ τον κόσμο ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Ό,τι έχω δει στην Αθήνα μου άρεσε μέχρι στιγμής και δεν βλέπω την ώρα για να βρεθώ δίπλα στην ομάδα και να δώσω τα πάντα…».

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags