Facebook Pixel Πήρες 10, θα δώσεις 2,3…
| 2015-06-05 21:35:00

Πήρες 10, θα δώσεις 2,3…

Πήρες 10, θα δώσεις 2,3…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την κίνηση του Ολυμπιακού να αγοράσει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. 

• Καταλαβαίνω ότι αρκετοί Ολυμπιακοί λένε ότι ήταν πολλά τα λεφτά (κατά πληροφορίες 2,3 εκ. Ευρώ), που πλήρωσε ο σύλλογος για να αγοράσει από την Άντερλεχτ το Μιλιβόγεβιτς.

• Καταρχάς, όταν δεν δίνει λεφτά ο Ολυμπιακός για να αγοράσει ένα παίκτη, λέμε γιατί δεν τα σκάει. Τώρα που τα σκάει, λέμε γιατί τα σκάει. Δηλαδή, δεν μας βρίσκεις πουθενά…

• Τέλος πάντων, «για να πάμε στο προκείμενο», που λέει και μία ψυχή: ο Ολυμπιακός τον περασμένο Αύγουστο πούλησε τον Σάμαρη στα 25 του (που ήταν τότε) με 10 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα -το ανακοίνωσε στο χρηματιστήριο ο πορτογαλικός σύλλογος. Κι εγώ, παρεμπιπτόντως, ποτέ δεν υποτίμησα το Σάμαρη, ίσα-ίσα τον τίμησα και τον πίστεψα, όταν εδώ οι περισσότεροι τον έκραζαν, με το που ξεκίνησε να τον έχει βασικό ο Μίτσελ.

• Συγνώμη, ο Ολυμπιακός τον αντικατέστησε με τον 24χρονο (τώρα) Μιλιβόγεβιτς, που τον πλήρωσε 2,3 εκ. Στο ένα τέταρτο της τιμής πώλησης του Σάμαρη. Ένας Έλληνας διεθνής (12 φορές) κι ένας Σέρβος διεθνής (7 φορές). Με το Σέρβο να είχε ήδη παίξει κι εκτός πατρίδας του, με την Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

• Πως θα γίνει. Για να κάνεις δικό σου ένα παίκτη και δη 24 ετών, με κάποιες καλές προδιαγραφές, πρέπει να πληρώσεις. Τζάμπα δεν γίνεται. Και παίρνεις κι ένα παίκτη που τον είδες. Τον δοκίμασες ένα χρόνο. Ξέρεις τα καλά του και τα κακά του.

• Ξέρεις ότι ο Λούκα θα βάλει τα στήθια του μπροστά την ώρα της μάχης. Ξέρεις ότι για κόφτης είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια. Θα σε βοηθήσει και στον αέρα. Θα τρέξει ακατάπαυστα. Ναι, θα κάνει και τις βλακείες του! Αλλά αν δεν τις έκανε και ήταν και πιο γρήγορος, θα ήταν για σημαντική ομάδα, πολύ μεγάλου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αν και νομίζω ότι μαθηματικά θα έρθει κάποια στιγμή καλή προσφορά για τον Ολυμπιακό.

• Και κάτι τελευταίο: Ο Ολυμπιακός απέδειξε πως τους παίκτες που φέρνει δανεικούς και πραγματικά τον ενδιαφέρουν και τους θέλει, κάνει ό,τι μπορεί και τους αγοράζει. Έτσι είχε κάνει με τον Μιραλάς, έτσι έκανε πέρσι με το Ρομπέρτο, έτσι έκανε και τώρα με το Λούκα.  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags