Facebook Pixel Οργιάζει στο πρωτάθλημα, έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ!
| 2015-08-31 13:30:00

Οργιάζει στο πρωτάθλημα, έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ!

Οργιάζει στο πρωτάθλημα, έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ!

Μπορεί να έχουν αρχίσει να ορέγονται πολλοί τον κορυφαίο ίσως παίκτη των δύο πρώτων αγωνιστικών της Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Δικέφαλος τούς έχει προλάβει όλους εδώ και καιρό!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχουν ξεχωρίσει πολλοί παίκτες. Οι πρωταγωνιστές για κάθε ομάδα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ είναι διαφορετικοί, ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος ποδοσφαιριστής που να έχει "βγάλει μάτια" όπως συνηθίζουμε να λέμε. Ωστόσο, είναι 2-3 ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει τη διαφορά και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για τις επιτυχίες των ομάδων τους.

Σίγουρα σε αυτή τη μικρή λίστα ποδοσφαιριστών ανήκει και ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος είναι μακράν ο καλύτερος της Βέροιας κόντρα σε ΠΑΣ (1-1, εντός) και Πανθρακικό (0-2, εκτός). Ο Αλγερινός άσος έχει ήδη 1 ασίστ και 2 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ ειδικά το Σάββατο στην Κομοτηνή "καθάρισε" μόνος του το ματς με τα δύο τέρματα που σημείωσε.

Το πολύ καλό ξεκίνημα του πρώην άσου του Ολυμπιακού δεν έχει περάσει βεβαίως απαρατήρητο από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, ωστόσο όποιος "γλυκοιτάζει" τον συγκεκριμένο παίκτη μάλλον θα μείνει με την όρεξη, καθώς τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του τον έχει ο ΠΑΟΚ!

Όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, o Δικέφαλος παρακολουθεί στενά την πορεία του διεθνούς εξτρέμ και σε περίπτωση που συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, θεωρείται βέβαιο ότι θα δείξει ενδιαφέρον στην πορεία. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ΠΑΟΚ και Βέροια διατηρούν στενές σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων κι αυτό από μόνο του μπορεί να σημαίνει πολλά για τον μέλλον του Αμπτούν.

Εξάλλου, ο Αλγερινός παραμένει ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής που στην ηλικία των 29 θα επιθυμούσε δεδομένα να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα που θα έχει μεγαλύτερους στόχους από τη Βέροια. Έχει, δηλαδή, το κίνητρο να δείξει την αξία του στη Βασίλισσα και μετά να περιμένει την ευκαιρία που θα του δώσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί ξανά σε υψηλότερο επίπεδο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έχουν καλύτερο απ' αυτόν τον παικταρά στον ΠΑΟΚ;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags