Facebook Pixel Νικολογιάννης: Ο... αθέμιτος ανταγωνισμός συνεχίζεται όλο και πιο φανερά!
| 2015-09-11 23:56:00

Νικολογιάννης: Ο... αθέμιτος ανταγωνισμός συνεχίζεται όλο και πιο φανερά!

Νικολογιάννης: Ο... αθέμιτος ανταγωνισμός συνεχίζεται όλο και πιο φανερά!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται σε έξι γεγονότα το τελευταίο τριήμερο, που δείχνουν, ότι ο ...αθέμιτος ανταγωνισμός συνεχίζεται και ότι η χούντα είναι εδώ!

Εχουμε και λέμε για να μην ξεχνιόμαστε. Η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με 2000 ευρώ πρόστιμο, επειδή οι φίλοι του ….τόλμησαν και φώναξαν στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα με την Καλλονή. Κανονικά έπρεπε να το βουλώσουν για 90 λεπτά, για να φάει η ομάδα... 1000 ευρώ πρόστιμο. Την ίδια στιγμή αναβλήθηκε (...τελείως συμπτωματικά) η υπόθεση επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Για μία τέτοια υπόθεση ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς κόσμο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πριν τρία χρόνια , το έχασε και έχασε και το πρωτάθλημα.Λεπτομέρειες....

Χθες ο Μπορο-θρύλος επιβεβαίωσε το προσωνύμιό του. Με την δική του ψήφο ο Ολυμπιακός πέρασε την θέση του στην Σούπερ Λίγκα, που ήταν να μην υπάρξει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Πάντως το μόνο παρήγορο είναι, ότι το αποτέλεσμα ήταν 7-7 για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια σε μία ψηφοφορία στην Σούπερ Λίγκα και φαίνεται, ότι κάποιοι …δορυφόροι ξυπνάνε. Αν όντως ισχύει αυτό, πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες ψηφοφορίες, για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αν και δεν βλέπω μέλλον στην Σούπερ Λίγκα με μεγάλη μου χαρά έτσι όπως λειτουργούσε τόσα χρόνια.

Τρίτο θέμα η επιστολή του Ολυμπιακού σε άλλες 15 ομάδες της Σούπερ Λίγκα, όπου κατηγορεί τον ΟΠΑΠ, ότι πάει να δημιουργήσει αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα.. Για γέλια. Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη στον Ολυμπιακό , για να δουν ποιος 20 χρόνια τώρα δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο ….προστάτης Καλογερόπουλος παίζει το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ναι αυτός που ακόμα δίνει φάουλ στον Ολυμπιακό , για να πετύχει γκολ πέρυσι στον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι στο Φάληρο, αυτός που το σώμα του Πέτριτς το έκανε χέρι στην φάση που έβγαινε μόνος του ο Αντζαγκούν έτοιμος να σκοράρει . Αυτός που ανακάλυψε πέναλτι στην βουτιά του Ντουρμάζ πέρυσι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια. Την ίδια ώρα ο …κομάντο Παπάς στην Νέα Σμύρνη , που έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς με την Ξάνθη εκτός έδρας πέρυσι στο κύπελλο.

Ακόμα, όπως μαθαίνω ο Παπαπέτρου αν και είχε την χαμηλότερη βαθμολογία πέρυσι φέτος ετοιμάζεται να γίνει διεθνής. Γιατί άραγε;

Οσο για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV εγώ προσωπικά δεν νοιώθω καμία έκπληξη. Ο Αλέξης είναι από τους ελάχιστους Δημοσιογράφους (με Δ κεφαλαίο)χρόνια τώρα, που ότι βλέπει το λέει . Αυτό δεν το αντέχουν στον Πειραιά με τίποτα και το αποτέλεσμα το είδαμε..

Κατά τα άλλα εμείς οι Παναθηναϊκοί να συνεχίσουμε να μιλάμε ΜΟΝΟ για την ομάδα μας και τα χάλια που έχει, όταν έχει και να μην δίνουμε καμία σημασία στην χούντα, που ζούμε και η οποία αν δεν πέσει και τον Μέσι να φέρεις δεν κάνεις τίποτα. Εξάλλου το λένε και οι απέναντι προπαγανδιστές «φτιάξε πρώτα ομάδα και μετά μίλα για την διαιτησία…». Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα….

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags