Facebook Pixel "Παίζει για πλάκα ο Μπερμπάτοφ στον Άρη"!
| 2015-09-16 15:45:00

"Παίζει για πλάκα ο Μπερμπάτοφ στον Άρη"!

"Παίζει για πλάκα ο Μπερμπάτοφ στον Άρη"!

Ποιος είπε αυτή την απίστευτη ατάκα στη διοίκηση των Κιτρίνων και πότε; Τρομερό παρασκήνιο με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ και τον μισητό αντίπαλο του Δικεφάλου!  

Ο Μπερμπάτοφ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αν δεν υπήρχε ο ...Μάρκο Σίλβα να "χαλάσει" τη μεταγραφή του Βούλγαρου άσου στο Λιμάνι.

Οι Ερυθρόλευκοι τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά η έλευση του Πορτογάλου τεχνικού "ακύρωσε" το -σχεδόν τελειωμένο- deal, με αποτέλεσμα στη συνέχεια ο πρώην φορ της Γιουνάιτεντ να τα βρει με τον Σαββίδη και να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Όλα αυτά είναι γνωστά, όμως. Το άγνωστο παρασκήνιο στην ιστορία με τον Μπερμπάτοφ είναι ότι ο Βούλγαρος θα μπορούσε να είχε έρθει στην Ελλάδα πολύ πριν τον πλησιάσει ο Ολυμπιακός και τον αποκτήσει τελικά ο ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, όταν ακόμα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο. Μιλάμε για την εποχή που ο διεθνής σούπερ σταρ αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τότε ο Βούλγαρος είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Μιχαλήτσου του Άρη, ο οποίος είχε εισηγηθεί με "κλειστά μάτια" την απόκτηση του Μπερμπάτοφ στους Κίτρινους. "Αυτός ο παίκτης παίζει για πλάκα στον Άρη", είχε πει χαρακτηριστικά.

Εκείνη την εποχή αφεντικό του Άρη ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και παρόλο που είχε την οικονομική δυνατότητα να "χτυπήσει" τον Μπερμπάτοφ, μιας και δεν ήταν ακόμα το top όνομα, δεν έγινε κίνηση από πλευράς των Κιτρίνων.

Καταλαβαίνετε, βέβαια, τι θα είχε συμβεί αν τότε ο Άρης έφερνε -με εισήγηση του Μιχαλήτσου- τον Μπερμπάτοφ στη Θεσσαλονίκη. Η συνέχεια τόσο των Κιτρίνων όσο και του παίκτη είναι γνωστή. Και προφανώς βλέποντας οι άνθρωποι του Άρη ποια ήταν τελικά η εξέλιξη στην καριέρα του Μπερμπάτοφ θα χτυπούσαν (μπορεί να το κάνουν και τώρα) το κεφάλι τους στον τοίχο.
  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags