Facebook Pixel Ιβάν: «Συγνώμη Μελισσανίδη, προσκαλώ Μαρινάκη»!
| 2015-09-24 00:37:00

Ιβάν: «Συγνώμη Μελισσανίδη, προσκαλώ Μαρινάκη»!

Ιβάν: «Συγνώμη Μελισσανίδη, προσκαλώ Μαρινάκη»!

Φοβερές δηλώσεις του Σαββίδη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Τι είπε για την διαιτησία, τον «Τίγρη», τον Μαρινάκη και το ποδόσφαιρο που θέλει να αλλάξει. Υπήρχαν και... καρφιά!

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του ντέρμπι και τη νίκη του ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova για το γεγονός ότι είδε το ματς μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και του ζήτησε... συγνώμη για την ήττα.

Επίσης, προσκάλεσε από τώρα τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ πέταξε και τα ...καρφιά του για τις ομάδες που παίρνουν βαθμούς όχι καθαρά, όπως ο Δικέφαλος.


Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά δέχθηκα τον φίλο μου και αποφασίσαμε να δούμε μαζί το ματς. Μετά το παιχνίδι του ζήτησα συγνώμη και του είπα πως ένας από τους δυο μας, έπρεπε να στεναχωρηθεί. Εγώ χαίρομαι που στεναχωρήθηκε ο Μελισσανίδης. Για εμάς ήταν σημαντική νίκη και για τους φιλάθλους μας, είναι απλά ποδόσφαιρο και δεν θα επηρεάσει την σχέση μου με τον Μελισσανίδη.

Εγώ έχει συνδέσει την ζωή μου με τον ΠΑΟΚ και όλο αυτόν τον χρόνο μπορώ να πω, πως όσους βαθμούς πήραμε, τους κερδίσαμε μόνοι μας. Η συνείδηση του ΠΑΟΚ είναι καθαρή και για αυτό απαιτούμε την ίδια συμπεριφορά από όλες τις ομάδες.

Δεν σταματάω, είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω όλοι να βλέπουν έτσι το ποδόσφαιρο. Όταν είχαν ανέβει σε αυτόν το όροφο (εννοεί στην σουίτα της Τούμπας) για πρώτη φορά, είχα συγκλονιστεί. Είχα πει να καλέσουν τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας να δούμε μαζί το παιχνίδι και μου είπαν πως αυτά δεν γίνονται. Και ρώτησα τότε γιατί δεν μπορούμε να δούμε μαζί το ποδόσφαιρο;

Μετά από αυτό είχα παρακολουθήσει τα ματς με άλλους προέδρους μαζί, με Αλαφούζο, με τον Μελισσανίδη, με τον πρόεδρο των Ιωαννίνων, της Βέροιας. Έτσι θέλω να δείξω πως μαζί θα παρακολουθούμε το ποδόσφαιρο. Είναι απλά ποδόσφαιρο, με όποιον και να παίξουμε...

Όταν ο κύριος Μαρινάκης ήταν εδώ, εγώ τον προσκάλεσα να έρθει να το δούμε μαζί το ματς. Και μάλιστα εγώ προσωπικά πάω στην σουίτα τους, για να έρθουν μαζί μου. Έτσι μας έχουν μάθει εμάς τους Πόντιους. Βεβαίως προσκαλώ τον Μαρινάκη μέσω της τηλεόρασης να έρθει να δούμε το ματς από την σουίτα μου (αναφέρεται στο επόμενο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός). Σε κάθε περίπτωση θα αλλάξουμε την στάση απέναντι στο ποδόσφαιρο. Στην Ρωσία λένε πως εμείς θα τους αναγκάσουμε να μας σέβονται. Ο ΠΑΟΚ θα τους αναγκάσει να τον σέβονται!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μελισσανίδης: «Τέτοιες διαιτησίες ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags