Facebook Pixel Ο Δημήτρης, ο Ρομπέρτο Κάρλος και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
| 2015-09-28 15:46:00

Ο Δημήτρης, ο Ρομπέρτο Κάρλος και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης, ο Ρομπέρτο Κάρλος και το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για έναν ποδοσφαιριστή που εκτιμά και δείχνει να τον εκτιμά κι ο ΠΑΟΚ. Τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.
 

Δεν χρειάζεται να γνωρίσεις τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη από κοντά για να αντιληφθείς ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είναι αποφασισμένος να κερδίσει το χώρο που του ανήκει και δεν πρόκειται να κάνει ποτέ πίσω.

Ακόμη κι αν είχε να συναγωνιστεί τον Ρομπέρτο Κάρλος, ο Δημήτρης θα αποκτούσε ένα επιπλέον κίνητρο για να προσπαθήσει παραπάνω, να κερδίσει μια...χαμένη θεωρητικά μάχη για τη θέση στα άκρα της άμυνας.

Το ρεπορτάζ θέλει τον 21χρονο να συζητά για μια βαρβάτη αύξηση, στις 60 χιλιάδες που είναι οι ετήσιες αποδοχές του. Ανάμεσα σε όλους αυτούς που μοιράζονται ένα κάρο εκατομμύρια, ο μικρός, πιο χρήσιμος από πολλούς ακριβοπληρωμένους, μοιάζει να είναι το... παραπαίδι.

Σε περιπτώσεις σαν τον Κωνσταντινίδη συμβαίνει συχνά: Ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, δίνονται δανεικοί σε ομάδες- χωριά, κάνουν - υποτίθεται- το αγροτικό τους για να πάρουν συμμετοχές, αλλά στην ουσία μένουν στάσιμοι γιατί το επίπεδο είναι τραγικό.

Όταν επιστρέφουν ξεκινούν σχεδόν από την αρχή κι όλα εξαρτώνται από το πάθος, την επιθυμία να προοδεύσουν και να πάρουν θέση σε μια σπουδαία ομάδα. Κάποιοι άλλοι, έρχονται από το εξωτερικό και ξοδεύονται πολλά χρήματα και αμείβονται αδρά, χωρίς τελικά να προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Όσοι επιστρέφουν από την περιφέρεια (τη δεύτερη και τρίτη κατηγορία) αν είναι τυχεροί, αν δηλαδή, το μάτι του προπονητή τους ξεχωρίσει, έχει καλώς, θα πάρουν την ευκαιρία τους.

Ειδάλλως, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

Ο Κωνσταντινίδης δεν είναι ίσως ο ηγέτης που έψαχνε ο ΠΑΟΚ για να δώσει οριστικά απάντηση σε ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν συχνά για την άμυνά στα άκρα. Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, κι αυτό είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.
Και έχει να διανύσει μεγάλο δρόμο. Κι αν δεν υπάρχουν ατυχίες, θα διαγράφει σταθερά ανοδική πορεία.

Η παρουσία του στον ΠΑΟΚ που αισιοδοξεί ότι θα ανεβαίνει και θα στηρίζεται σε αξιόπιστες λύσεις, είναι απαραίτητη.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags