Facebook Pixel Έτσι!Και με Κόκε!
| 2015-11-22 18:00:00

Έτσι!Και με Κόκε!

Έτσι!Και με Κόκε!

Ο Άρης νίκησε εύκολα με 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τον Ισπανό να μπαίνει αλλαγή και να δίνει και ασίστ! Στον άτυχο Νίκο Κυζερίδη θα πάνε τα έσοδα του ματς

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντούνης, μετά από πάσα του Τάτου, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36΄, όμως, είχε έρθει η ώρα για ν' ανοίξει το σκορ: ο Ντούνης φόρεσε το μανδύα του δημιουργού, γύρισε την μπάλα και ο συνήθης ύποπτος Καπνίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ελαφρώς, ωστόσο ο Άρης συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ανωτερότητά του «επικυρώθηκε» όταν στο 71΄ ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ, ο Καπνίδης έκανε την προβολή (βρίσκοντας ελάχιστα την μπάλα) κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Συριτούδη για το 2-0.

Στο 82ο λεπτό είχε φτάσει η στιγμή για την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε μετά από 4 χρόνια στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του Άρη. Η αναμενόμενη αποθέωση ακολούθησε και ακριβώς στο 90΄ ο Ισπανός έκανε μαγική πάσα στον Τάτο, αυτός γύρισε στον Κυβελίδη που δε δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό 3-0.  

Μ' αυτή τη νίκη ο Άρης αύξησε κι άλλο τη διαφορά του- στους 9 βαθμούς- από τη δεύτερη Δόξα Δράμας που έμεινε στο 0-0 σήμερα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ωστόσο, τ' αγωνιστικά δεν έχουν την παραμικρή σημασία, καθώς τα φώτα ήταν στραμμένα εκτός των 4 γραμμών: όλα τα έσοδα του παιχνιδιού δόθηκαν στον παλιό παίκτη- και αρχηγό- του Άρη Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα (πάσχει από καρκίνο των λεμφαδένων).

Ευχή όλων είναι να κερδίσει με την άνεση που το έπραξε σήμερα η ομάδα της καρδιάς του.

Oι συνθέσεις:

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας (82΄Κόκε), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης, Καπνίδης (79΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (75΄Ν΄Λουντούλου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Δούπας, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (79΄Σκαρλάτος), Τορομανίδης (79΄Χελιδόνης), Γωνιάδης, Τσέκος, Μαμούτ (68΄Ερκάν) 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags