Facebook Pixel Τι φοβερό έκανε ο Αστέρας στο Φάληρο!
| 2015-11-29 23:42:00

Τι φοβερό έκανε ο Αστέρας στο Φάληρο!

Τι φοβερό έκανε ο Αστέρας στο Φάληρο!

Δεν το περιμέναμε με τίποτα από την ομάδα της Τρίπολης...

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό και μπορεί το σκορ να μοιάζει... μεγάλο, αφού τα γκολ ήρθαν από το 73' και μετά, ωστόσο μάλλον είναι δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι Πειραιώτες σε όλο το παιχνίδι πίεζαν και έψαχναν το γκολ, ακόμα και στο διάστημα ανάμεσα στο 10ο μέχρι το 30ο λεπτό όπου δεν ήταν καλοί, όμως απέναντι τους είχαν μία ομάδα που είχε αποκλειστικό σκοπό να κρατήσει το μηδέν. Ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε τους Αρκάδες με αμυντικούς προσανατολισμούς και αυτό «χτύπησε» άσχημα για μία ομάδα όπως είναι ο Αστέρας.

Το σύνολο της Τρίπολης πολύ σπάνια περιορίζεται στο μισό γήπεδο, όπως έγινε στο Φάληρο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ λόγω των ποιοτικών παικτών που έχει στη σύνθεσή του, πάντα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, ακόμα και κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχει συναντήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ωστόσο, στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν είδαμε τίποτα από τα παραπάνω. Ίσως για αυτό ευθύνεται η κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, ωστόσο η αλήθεια πως η εικόνα του Αστέρα δεν μας άρεσε καθόλου. Δεν γίνεται μία τόσο καλή ομάδα, να έχει σε ολόκληρο το ματς μόλις δύο τελικές και μόλις μία προς στην εστία και αυτή στο 93'....

Ιδού και τα στατιστικά του ματς:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ στον Αστέρα! Δείτε το οφσάιντ του Παπαδόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags