Facebook Pixel Η περίεργη κίνηση του Ιντέγιε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-11-30 00:35:00

Η περίεργη κίνηση του Ιντέγιε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η περίεργη κίνηση του Ιντέγιε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έκανε ο άσος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και γιατί. Ο SportDog έχει τις απαντήσεις από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης...

Αν και σχετικά δύσκολα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης με το ματς να «ξεκλειδώνει» στο 73ο λεπτό, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για τράβηγμα του Μιλιβόγιεβιτς από τον Κουρμπέρλη. Ο Φορτούνης έκανε το 1-0 και... άνοιξε τον δρόμο, ενώ στο 80' σημείωσε και δεύτερο τέρμα, πολύ πιο όμορφο.

Σε καμία όμως από τις δύο φάσεις, ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού δεν πανηγύρισε... έξαλλα, δείχνοντας έτσι πως σέβεται πάρα πολύ την πρώην ομάδα του, η οποία σίγουρα τον βοήθησε ώστε να φτάσει σήμερα σε αυτό το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται. Ωστόσο, το περίεργο της βραδιάς, είναι πως ούτε ο Ιντέγιε που σημείωσε το 3-0 λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 86', πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε

Και αν για τον Φορτούνη υπήρχε το προηγούμενο πέρασμα από την Τρίπολη, για τον Νιγηριανό τι ακριβώς υπήρχε; Ο SportDog έψαξε και έμαθε από τα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης για ποιο λόγο ο στράικερ του Ολυμπιακού είχε αυτόν τον πολύ χαλαρό πανηγυρισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μάθαμε, ο Ιντέγιε με τον μη πανηγυρισμό του, ήθελε να... αυτοτιμωρηθεί γιατί δεν είχε συγχωρήσει στον εαυτό του την απώλεια του πολύ εύκολου γκολ στο 31ο λεπτό, όταν ο Ντουρμάζ του έδωσε εξαιρετική ασίστ, όμως αυτός κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από πολύ κοντά. Από εκείνο το σημείο και μετά λοιπόν, έψαχνε πάρα πολύ το γκολ και όταν το πέτυχε αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο!

Δείτε το βίντεο:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι φοβερό έκανε ο Αστέρας στο Φάληρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags