Facebook Pixel Ποιος παίκτης Ολυμπιακού έχει θέση στην Άρσεναλ
Ποδόσφαιρο
| 2015-12-10 10:30:00

Ποιος παίκτης Ολυμπιακού έχει θέση στην Άρσεναλ

Ποιος παίκτης Ολυμπιακού έχει θέση στην Άρσεναλ

Να φτιάξουν ομάδα πρώτα και μετά να φωνάζουν, λένε στους βάζελους από τον Ολυμπιακό.

Κακώς διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, φταίει ότι κυκλοφορούν στο πρωτάθλημα με ομαδίτσα, όχι το παρασκήνιο, όχι η εγκληματική οργάνωση κι άλλες τέτοιες αηδίες. Στο φινάλε ποιος παίκτης από τον Παναθηναϊκό είναι άξιος για την ενδεκάδα του θρύλου; Κανένας, εκτός από τον Μπεργκ.

Κέρδισε στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός την Άρσεναλ. Αυτό ήταν αρκετό, υπεραρκετό η πρωτοσέλιδη γαβρίλα, αυτή που παίζει στα μανταλάκια των εφημερίδων, να τα ισοπεδώσει όλα. Ποια Άρσεναλ; Θα την πατήσουμε. Εμείς θα προκριθούμε.

Παραμονές της ρεβάνς με την Μπάγερν στο Μόναχο ξεσάλωσε περισσότερο το περίπτερο με τα πρωτοσέλιδα. Ποια Μπάγερν; Πάμε για το θαύμα.

Θα τα δώσουμε όλα, θρύλος, ολέ.

Για βάστα, ρε. Ρωτάς τους βάζελους ποιος παίκτης τους παίζει στην ενδεκάδα του θρύλου. Για ρώτα και το άλλο. Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού παίζει στην Άρσεναλ. Ο Κάμπελ ο παικταράς, ο πρώην του Ολυμπιακού είναι ρεζέρβα, όχι βασικός στους κανονιέρηδες.

Συμπέρασμα. Ένα ματς, λέω για το 3-2 του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, είναι απλά ένα μάτς.Η κουβέντα έχει λόγο για να πεί ότι ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει φθάσει στο επίπεδο μιας Άρσεναλ. Ούτε θα το πεις αυτό ακόμα κι αν την κέρδισε στην έδρα της. Ακόμα κι αν την απέκλειε.
Να μη στεναχωριούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού. «Παραχώρησαν» τη θέση τους στους «16» του τσάμπιονς ληγκ σε μια ανώτερη ομάδα.

Γιατί οι βάζελοι λάτρεψαν το 3-0 της Άρσεναλ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags