Facebook Pixel Ξέσπασε με 5άρα ο Άρης!
| 2015-12-20 18:03:00

Ξέσπασε με 5άρα ο Άρης!

Ξέσπασε με 5άρα ο Άρης!

Μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας ο Άρης διέλυσε με 5-0 στο "Κλ.Βικελίδης" τον Έβρο Σουφλίου με γκολ των  Κυβελίδη (2), Κόκε, Πόι και Κωνσταντινίδη!

Είχαν συνηθίσει... αλλιώς: το τραίνο του Άρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια είχε ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος την πορεία του για την Football League (αρχικά) και σκόπευε να μην κάνει καθόλου ενδιάμεσες στάσεις. Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, η Δράμα του χάλασε το «δρομολόγιο», καθώς τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη σεζόν.

Έτσι, ήταν περίπου αναμενόμενο πως ο Έβρος Σουφλίου θα έβρισκε απέναντί του έναν Άρη μαινόμενο. Όπερ και εγένετο: μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 3΄ με τον Μέρτικα για το 0-1, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και άρχισαν να παίζουν στα... κίτρινα.

Ο Κυβελίδης στο 11΄ και το 17΄ αστόχησε δις, όμως στο 20΄ ο Τάτος βρήκε τον Κόκε και ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 1-0. Ο Κυβελίδης απαρνήθηκε για τρίτη φορά το γκολ στο 23΄, όμως στο 35΄ είχε φτάσει η στιγμή για τη λύτρωση: πάσα του Ν' Λουντούλου, τελείωμα από τον Κυβελίδη και 2-0 ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα οι «κιτρινόμαυροι» κατέβασαν εμφανώς ρυθμό, όμως συνέχισαν να φτάνουν με τεράστια ευκολία στην περιοχή του Έβρου, και στο 77΄ ο Τάτος «έγραψε» το 4-0 για να ολοκληρωθεί η αποψινή παράσταση για έναν ποδοσφαιρικό ρόλο με κεφαλιά του Κωνσταντινίδη στο 87΄ που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Μ' αυτή τη νίκη ο Άρης έφτασε τους 43 βαθμούς και επέστρεψε στο +10 από τους διώκτες του, επαναφέροντας την «επίκτητη» ταραχή που έφερε η απρόσμενη ήττα της Τετάρτης. 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags