Facebook Pixel Έτσι "απαντάει" ο Ολυμπιακός στον ...Μπούρμπο!
| 2014-06-04 08:45:00

Έτσι "απαντάει" ο Ολυμπιακός στον ...Μπούρμπο!

Έτσι "απαντάει" ο Ολυμπιακός στον ...Μπούρμπο!

Το "πήραμε τον καλύτερο δεξιό μπακ του πρωταθλήματος" του ΠΑΟ για τον Μπούρμπο φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Πειραιά. Τι μεταγραφή-έκπληξη μπορεί να γίνει στο Λιμάνι;

Υπάρχει σημαντική πιθανότητα στον Ολυμπιακό να γίνει κίνηση για την απόκτηση δεξιού μπακ. Η ομάδα αυτή τη στιγμή διαθέτει "καθαρή" λύση για τα δεξιά της οπισθοφυλακής μόνο τον Σαλίνο, αφού Παπάζογλου και Τόρες δεν θα υπάρχουν στο νέο ρόστερ. Είναι, βέβαια, και η επιλογή του Μανιάτη, αλλά είναι γνωστό ότι ο αρχηγός των Ερυθρολεύκων προτιμάει να παίζει στα χαφ, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο Λιμάνι. Παίζει, δηλαδή, ο διεθνής άσος να αποχωρήσει, αν προκύψει μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Όταν, λοιπόν, κλείσουν οι μεταγραφικές υποθέσεις που "τρέχουν" αυτή τη στιγμή και αφορούν την ενίσχυση από το κέντρο και μπροστά, τότε θα προχωρήσει και ο "ερυθρόλευκος" σχεδιασμός και για τις υπόλοιπες θέσεις. Ειδικά για τα άκρα της άμυνας αναμένεται να γίνουν δύο κινήσεις, αφού αριστερά το δίδυμο Μπονγκ-Μαρκάνο δεν είναι τόσο δυνατό. Η περίπτωση του Κώστα Γιαννιούλη του Ατρόμητου έχει προταθεί, όπως σου αποκάλυψε ο sportdog, εξετάζεται και δεν αποκλείεται, όταν έρθει η ώρα, να απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό.

Όσο αφορά τη δεξιά πλευρά, έχει φθάσει στα γραφεία των Πρωταθλητών πρόταση για τον Ροντρίγκο Γκάλο! Τον Βραζιλιάνο άσο, που έκανε σούπερ χρονιά με τον Παναιτωλικό (33 συμμετοχές - 2 γκολ - 4 ασίστς) και έφθασε κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Μπράγκα. Οι Πράσινοι στράφηκαν στη (φθηνή) λύση του Μπούρμπου και, πλέον, ο Γκάλο, που θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του παίκτη θέλει να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό και πιέζει για να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους Πρωταθλητές. Δεδομένου ότι ο Γκάλο απέδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όταν ολοκληρώσει τις υπόλοιπες μεταγραφικές προτεραιότητες.

Τα 400-500 χιλ. ευρώ που ζητάει η Μπράγκα για τον Γκάλο είναι ...αστείο ποσό για τον Ολυμπιακό που μπορεί ψάξει τη λύση του Βραζιλιάνου για να έχει μια καλή εναλλακτική του Σαλίνο. Κατά πολλούς, άλλωστε, ο 28χρονος δεξιός μπακ-χαφ ήταν με διαφορά ο καλύτερος δεξιός μπακ του φετινού πρωταθλήματος παρόλο που αυτόν τον άτυπο "τίτλο" τον χάρισαν από τον Παναθηναϊκό στον ...Χρήστο Μπούρμπο που προτιμήθηκε, τελικά, από τον Βραζιλιάνο.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι αν και εφόσον ο Ολυμπιακός προχωρήσει το θέμα με τον Γκάλο, μπορεί να χειρισθεί και επικοινωνιακά τη συγκεκριμένη μεταγραφή με έναν παίκτη που "κόπηκε" από τον "αιώνιο" αντίπαλο όχι με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια αλλά λόγω των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags