Facebook Pixel Διατριβή στον Ολυμπιακό, μεταγραφή στην ΑΕΚ...
| 2014-07-04 19:21:00

Διατριβή στον Ολυμπιακό, μεταγραφή στην ΑΕΚ...

Διατριβή στον Ολυμπιακό, μεταγραφή στην ΑΕΚ...

Στην ομάδα του λιμανιού έκανε πτυχιακή εργασία ο νέος διατροφολόγος της ΑΕΚ που ανακοινώθηκε την Παρασκευή ως αντικαταστάτης του Γιώργου Μουλίνου.

Νέος διαιτολόγος-διατροφολόγος προστέθηκε στο τιμ της ΑΕΚ την Παρασκευή. Ο λόγος για τον Διονύση Πάνο που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Μουλίνο, τον οποίο η ομάδα ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Λοιπόν ψάξαμε το βιογραφικό του νέου διατροφολόγου της ΑΕΚ, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Καταρχάς είναι πιτσιρικάς διότι στη σχολή του ανήκει στη φουρνιά του 2005. Αυτό δεν είναι αρνητικό, αφού σημαίνει ότι έχει φρέσκες και όχι απαρχαιωμένες ιδέες, έχει σύγχρονες αντιλήψεις και γνώσεις πάνω στην αθλητική διατροφή και φυσικά είναι καταρτισμένος τεχνολογικά. Ναι και η διαιτολογία πλέον βασίζεται στην τεχνολογία.

Η νέα προσθήκη της ΑΕΚ είναι απόφοιτος του τμήματος «Επιστήμης της Διαιτολογίας & Διατροφής» του Χαροκοπείου Πανεπιστήμιου Αθηνών και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρίας. Το ερευνητικό του αντικείμενο προσδιορίζεται σε θέματα αθλητικής διατροφής, παχυσαρκίας (παιδικής και ενήλικης) καθώς σε διάφορα κλινικά περιστατικά.

Εδώ μπαίνουμε στο ζουμί.Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο aek-live.gr και δείτε φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags