Facebook Pixel "Υπακοή στο ποδόσφαιρο"
| 2014-11-08 18:48:00

"Υπακοή στο ποδόσφαιρο"

"Υπακοή στο ποδόσφαιρο"

Σοβαρότητα, πειθαρχία και καλή απόδοση από το πρώτο λεπτό είναι τα τρία πράγματα που ζητάει ο Άγγελος Αναστασιάδης από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να φτιάσουν αύριο στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναστασιάδης στο Novasports

Για το πως βρίσκει τον ΠΑΟΚ η επόμενη ημέρα του αγώνα με τη Φιορεντίνα:

«Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, γιατί είχαμε ένα πολύ άσχημο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ήμασταν καλοί, αλλά όταν χάνεις τη νίκη στο 92΄ υπάρχει μία πικρία. Το θετικό είναι ότι είμαστε ζωντανοί στην Ευρώπη, η πρόκριση εξαρτάται από εμάς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ένα δύσκολο ματς. Είχαν και αυτοί ένα ματς στην Ευρώπη, είναι λίγο πιο ξεκούραστοι γιατί έπαιξαν στην έδρα τους δεν είχαν την δική μας ταλαιπωρία. Έχει έναν καλό προπονητή, είναι καλή ομάδα. Είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε υποχρεωμένοι να μαζευτούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Για την πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Ιταλούς:

«Το κάναμε και στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα. Εμείς παίζουμε για να νικήσουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο, με οποιονδήποτε αντίπαλο. Με στεναχώρησε ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Αυτά είναι τα αρνητικά. Το θετικό είναι ότι παλέψαμε. Τώρα όμως πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο χρόνος είναι αμείλικτος για μας. Όταν παίζεις Πέμπτη - Κυριακή, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν είναι όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ που παίζεις Τρίτη ή Τετάρτη και έχεις πλήρη ξεκούραση. Δόξα τω Θεό όμως, μέχρι στιγμής το παλεύουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω και την Κυριακή να είμαστε καλά».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό:

«Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, με τον ίδιο προπονητή, που προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά πέρσι. Έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα σε μένα. Είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, σοβαροί και να μην χάσουμε χρόνο όπως με την Φιορεντίνα».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι:

«Σε αυτό που κάνουμε τόσο καιρό. Στην αγωνιστική πειθαρχία, στο τρέξιμο, σε όλα αυτά. Υπακοή στο ποδόσφαιρο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags