Facebook Pixel Θα είναι άλλος Ολυμπιακός
| 2014-07-21 08:45:00

Θα είναι άλλος Ολυμπιακός

Θα είναι άλλος Ολυμπιακός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει τις διαφορές που θα έχει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός σε σχέση με όσα έχουμε δει ως τώρα.
 

***Σαφώς κι οι φίλοι του Ολυμπιακού θα ήθελαν καλύτερα αποτελέσματα και, κυρίως, καλύτερη απόδοση από την ομάδα τους στα δύο πρώτα φιλικά, που έφεραν την ήττα 0-2 από την ρώσικη Κράσνονταρ και την ισοπαλία 1-1 με την Ντινάμο Κιέβου.

***Όμως, ξέχωρα από κάποια ξεκάθαρα δεδομένα και κύρια τη διαφορά ετοιμότητας του Ολυμπιακού, που μόλις τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ οι Ρώσοι κι οι Ουκρανοί ξεκινάνε σε λίγες ημέρες το πρωτάθλημά τους, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας και μία άλλη παράμετρο.

***Ο Μίτσελ δεν κώλωσε να παίξει σε πολύ μεγάλα διαστήματα των δύο φιλικών με τους ισχυρούς αυτούς αντιπάλους με αρκετά μικρά παιδιά στην ενδεκάδα. Ο στόπερ Βούρος έπαιξε από ένα ημίχρονο στα δύο ματς (παρεμπιπτόντως, νομίζω ότι φάνηκε μακράν πιο έτοιμος απ΄όλους τους μικρούς κι έδειξε και μεγάλη ικανότητα για πάσες-φάσεις στο σέντερ φορ!). Ο αριστερός μπακ Βουτεσιώτης κι ο κυνηγός Βέργος έπαιξαν ένα ημίχρονο ο καθένας, ο μεν με τους Ρώσους, ο δε με τους Ουκρανούς. Ο Σάλιακας έπαιξε μισή ώρα στο πρώτο ματς κι ο γκολκίπερ Χουτεσιώτης τέλειωσε τα δύο ματς ως βασικός.

***Σε αντίθεση με την Κράσνονταρ και την Ντινάμο, που είχαν το βαρύ πυροβολικό τους, ο Ολυμπιακός αφενός μεν δεν είχε τους Μουντιαλικούς διεθνείς του (Μανωλά, Χολέμπας, Μανιάτη, Σάμαρη), αφετέρου δε έβαλε πέντε πιτσιρικάδες, αλλά και δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει στο πρώτο ματς τον Κασάμι και στο δεύτερο τον Τσόρι. Και φυσικά δεν μπόρεσε να βάλει καθόλου τον Μαζουακού, καθώς ακόμη τυπικά δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του, όμως ήταν με την ομάδα σε όλη την προετοιμασία της.

***Τώρα στην Αμερική, το πράγμα θα είναι αλλιώς. Σαφώς κι οι αντίπαλοι θα είναι ακόμη πιο δυνατοί, για την ακρίβεια πολύ πιο δυνατοί (Μίλαν, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι). Όμως κι ο Ολυμπιακός θα είναι αλλιώς, με τους διεθνείς του και με όλους τους καλούς παίκτες του, παλιούς και νέους. Ειδικά αν προλάβει να τελειώσει με τον Πουλίδο και τις υπόλοιπες μεταγραφές του, των κυνηγών. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags