Facebook Pixel "Μας στενοχωρεί το δικό μας αποτέλεσμα"
| 2015-09-17 01:16:00

"Μας στενοχωρεί το δικό μας αποτέλεσμα"

"Μας στενοχωρεί το δικό μας αποτέλεσμα"

Ο Μάρκο Σίλβα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ήταν άδοξο και άδικο, ενώ τόνισε πως δεν στέκεται στη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αναφέρθηκε επίσης στο πως λειτούργησε επιθετικά η ομάδα του στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Σας αφήνει μία πικρή γεύση το τελικό σκορ με τα δύο γκολ που μπήκαν στο φινάλε; Θα μπορούσε να αλλάξει κάτι στην ευκαιρία του Σαλίνο;

"Το τέλος ήταν ιδιαίτερα άδοξο για εμάς. Η γεύση που μας μένει, είναι πικρή, γιατί θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ο τρόπος που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ έπαιξε μεγάλο ρόλο η τύχη και η ατυχία για εμάς. Επίσης θα μπορούσαμε να έχουμε εκμεταλλευτεί την ευκαιρία με τον Σαλίνο και τότε θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Είναι άδοξο και άδικο αυτό το αποτέλεσμα".

Τι σας στενοχωρεί περισσότερο; Η έκταση του σκορ ή η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ;

"Το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού δεν μας στενοχωρεί. Μας στενοχωρούν μόνο τα πράγματα που ελέγχουμε. Μας στενοχωρεί το δικό μας αποτέλεσμα, το άδοξο τέλος. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία γκολ που μπήκαν άλλαξαν τα πράγματα για εμάς. Μένουν όμως πέντε ματς για να διεκδικήσουμε και ανεξάρτητα με τον αντίπαλο δεν θα αλλάξει η προσπάθειά μας. Δεν θα σκεφτόμαστε τι θα κάνουν οι άλλοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στα επόμενα παιχνίδια".

Θεωρείτε ότι οι απουσίες των Μανιάτη, Μπουχαλάκη και Μιλιβόγεβιτς κόστισαν περισσότερο απ' όσο περιμένατε;

"Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν πολύ άσχημο για εμάς που έλειπαν αυτοί οι παίκτες από την ομάδα μας. Για τον Μανιάτη ξέραμε εδώ και καιρό ότι είχε προβλήματα και ξέραμε ότι μπορεί να αργούσε η επιστροφή του. Για τους άλλους δύο όμως μας κόστισε η απουσία τους. Είναι αλήθεια ότι οποιαδήποτε κι αν ήταν η κατάστασή μας, δεν θα ήμασταν απολύτως εντάξει απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε τον Σαλίνο σε μία νέα θέση για εκείνον. Είμαι ευχαριστημένος από το τρέξιμο των παιδιών και από την απόδοσή τους, αλλά και από τους νέους ρόλους που είχαν. Βασιστήκαμε σε κάποιους παίκτες που δεν ήταν μαζί μας στην προετοιμασία ή δεν ήταν 100% έτοιμοι, όπως ο Κασάμι. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν ήταν όλοι παρόντες".

Θεωρείτε ότι στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού θα περιμένατε κάτι καλύτερο από τα άκρα του Ολυμπιακού; Είχατε σχεδιάσει κάτι διαφορετικό;

"Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας ότι η επιθετική μας λειτουργία ήταν χαμηλότερη απ' ό,τι περιμέναμε. Θέλαμε διαφορετικά να είναι τα τελειώματα. Έλειπαν η ταχύτητα και κάποιες στρατηγικές που είχαμε ετοιμάσει διαφορετικά. Παίζαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που αναγκάζει οποιαδήποτε ομάδα να μειώνει την ταχύτητα και την ποιότητα. Ξέραμε ποιον είχαμε απέναντί μας, θέλαμε περισσότερη ταχύτητα, καλύτερες σέντρες, αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί, να έχουμε κι άλλες λύσεις από το κέντρο. Ήμασταν πιο ισορροπημένοι μέχρι το 50', μετά όμως υπήρχε κούραση και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε λίγο την κατάσταση με τον Σεμπά".

Το γεγονός ότι αναγκάσατε την Μπάγερν να κάνει καθυστερήσεις σε κάποιες αλλαγές, σημαίνει κάτι;

"Δεν σκέφτομαι έτσι. Ο Γκουαρδιόλα χειρίζεται τέλεια την ομάδα του. Δεν ξέρουμε γιατί έκανε αυτές τις αλλαγές. Αυτό που μας απασχολεί είναι τι υπήρχε στο δικό μας μυαλό. Ρίσκαρα με έναν ακόμα επιθετικό για να κυνηγήσω την ισοπαλία. Είχαμε την ευκαιρία μας πολύ γρήγορα, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Αυτό που μας απασχολεί όχι τι έκανε ο αντίπαλος προπονητής, αν και δνε πιστεύω ότι το έκανε για αυτόν τον λόγο. Σημασία έχει τι κάναμε εμείς. Εμείς ρισκάραμε και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags