Facebook Pixel Ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Αντώνη Ρέμου
| 2017-03-13 20:43:00

Ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Αντώνη Ρέμου

Ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Αντώνη Ρέμου

Ξεσηκωμός για τον γνωστό τραγουδιστή, που χθες αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ... ΜΠΑΟΚ!

Ο Αντώνης Ρέμος χθές αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ με..ειρωνικό σχόλιο με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο οπαδικό κίνημα του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, καυστική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦ ΠΑΟΚ στο Αννόβερο, η οποία αναφέρει τα εξής:

 

«Ανακοίνωση προς τον κύριο Αντώνη Ρέμο Πασχαλίδη ή Μπασχαλίδη, ας διαλέξει ο ίδιος πιο είναι το πραγματικό του όνομα και αν έχει κάποιο κόμπλεξ με το ίδιο του το όνομα. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι τα τέσσερα γράμματα που αντιπροσωπεύουν ένα ολόκληρο σωματείο και ένα λαό με 90 χρόνια ιστορίας στο βιογραφικό του και δεν μπορεί να ανέχεται κάθε γελοίο και βλάκα μπροστά στη τηλεόραση και στο βωμό της τηλεθέασης να γελοιοποιεί την ιστορία ενός τόσο μεγάλου σωματείου.

 

Σεβόμαστε τα κάθε οπαδικά συναισθήματα που διακατέχουν κάθε καλλιτέχνη , φίλαθλο και οπαδό αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε την βλακεία του καθενός πειραγμένου. κύριε Μπασχαλίδη βγάλατε και βγάζετε ψωμάκι από τον κόσμο όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά και όλης της Θεσσαλονίκης και το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι τουλάχιστον να το σεβαστείτε . Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παρακολουθεί τέτοια φαινόμενα και τουλάχιστον αν δεν σέβεστε το μεροκάματο σας σεβαστείτε τον κόσμο που θα τον βρείτε μπροστά σας. κ.Μπασχαλίδη ασχολείσου με την ομάδα σου που ούτε να πατήσεις στο γήπεδο μπορείς και άσε τους άλλους.

 

Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο μέγεθος και είσαι πολύ μικρός ως άνθρωπος για να τον ειρωνευτείς. Στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, άρα δεν πρόκειται για μια άτυχη στιγμή, αλλά πρόκειται για βλάκες που προσπαθούν να περάσουν την φτηνή ειρωνεία τους.

 

Με τιμή και σεβασμό απέναντι στο σύλλογο μας και στο λαό μας.

 

Σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΟΚ Ανόβερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags