Facebook Pixel Ποιον θα βάλεις άμυνα, αν κάτσει... στραβή, Μανόλο;
| 2017-04-01 20:02:00

Ποιον θα βάλεις άμυνα, αν κάτσει... στραβή, Μανόλο;

Ποιον θα βάλεις άμυνα, αν κάτσει... στραβή, Μανόλο;

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σε ποια θέση έχει δίλημμα ο Ισπανός τεχνικός;

Με το σχήμα που παρέταξε την ΑΕΚ στα ματς με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ αναμένεται να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να στήσει την Ένωση σε διάταξη 4-3-3. Όσον αφορά τα πρόσωπα, την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, τη μεσαία γραμμή οι Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον και στην επίθεση θα τοποθετηθεί ο Αραούχο.

Στις πτέρυγες ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα τοποθετηθεί στο δεξιό φτερό. Ο Μάνταλος θα είναι σίγουρα στα αριστερά, αλλά απέναντι μονομαχούν για τη θέση ο Χριστοδουλόπουλος με τον Πατίτο και τον Βάργκας. Δεδομένου, ότι ο Αργεντινός προέρχεται από τραυματισμό και ότι ο Βενεζουελάνος δεν έχει σταθερότητα φέτος, η χρησιμοποίηση του Λάζαρου συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Ένα ακόμη αξιοσημείωτο της αποστολής που κατεβάζει η ΑΕΚ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής, είναι η απουσία τρίτου στόπερ στην 18άδα. Ο Κολοβέτσιος δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση, καθώς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Έτσι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιόχανσον να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Το αρνητικό για την ΑΕΚ, είναι ότι δεν υπολογίζει στον Γαλανόπουλο που αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα (διάταση αριστερού δικεφάλου) στην προπόνηση του Σαββάτου και αποκλείστηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags