Facebook Pixel Άνοδος για την Παναχαϊκή που περιμένει δώρο Πάσχα από τον Τσίπρα!
| 2017-04-10 15:33:00

Άνοδος για την Παναχαϊκή που περιμένει δώρο Πάσχα από τον Τσίπρα!

Άνοδος για την Παναχαϊκή που περιμένει δώρο Πάσχα από τον Τσίπρα!

Ο Απόστολος Αναστασόπουλος γράφει για την… σχεδόν μαθηματική άνοδο της Παναχαϊκής αλλά και την επίσημη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα που ίσως κρύβει χαρμόσυνες εκπλήξεις για την ομάδα και τα χρέη της.

Δύο βαθμούς μακριά από τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στη Football League βρίσκεται η Παναχαϊκή μετά τη νίκη επί του Αστέρα Αμαλιάδας με 0-3.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις πέρα από το γκολ του Σπανού που σημειώθηκε στο 35ο λεπτό. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους σημειώθηκαν και επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Στο ημίχρονο η διοίκηση της ομάδας του Αστέρα βράβευσε τους Κατσουράνη, Χαλκιά, Τσιώλη, Φωτάκη και Ανδριόπουλο σε μια όμορφη κίνηση για τον 70 χρόνια ιστορίας της ομάδας της Ηλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Πατρινή ομάδα αφού κατάφερε στο 55′  να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Γιάννη Σπανό, ενώ στο 87′ ο Ελευθεριάδης έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» κάνοντας το 0-3 κλειδώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση άνοδο για την ομάδα της Παναχαϊκής.

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΡΝΕΙ (;) ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Μεγάλη Τρίτη αύριο και για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη! Ο Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει στην πόλη της Πάτρας για να εγκαινιάσει την Ολύμπια Οδό που ολοκληρώνεται μετά από… χιλιάδες χρόνια.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, αναμένεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός να αναφερθεί και σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους Αχαιούς με ένα από αυτά το ζήτημα της διευθέτησης των χρεών των κοκκινόμαυρων.

Το κλίμα που έχει καλλιεργηθεί από τους ιθύνοντες της Παναχαϊκής Συμμαχίας είναι τέτοιο που έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Όμως, δεν αποκλείεται αυτό να είναι ένα τρικ πίεσης προς την Κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας να μην αναφέρει… λέξη για το θέμα αλλά να αρκεστεί σε δηλώσεις για την Νέα Εθνική Οδό και το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags