Facebook Pixel Πικραμένος αλλά και με κίνητρο ο Γιόχανσον
| 2017-05-15 17:16:00

Πικραμένος αλλά και με κίνητρο ο Γιόχανσον

Πικραμένος αλλά και με κίνητρο ο Γιόχανσον

Δηλώσεις του Σουηδού μέσου φιλοξενεί το match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ

Όπως υποστηρίζει μεταξύ άλλων στο match programme της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο ο Σουηδός μέσος, αυτός και οι συμπαίκτες του είχαν υψηλές προσδοκίες για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, αναφέρει πως πρέπει να επικεντρωθούν στα πλέι οφ τα οποία θα καθορίσουν την τύχη της ομάδας του.

Αναλυτικά

Συνέντευξη του Γιάκομπ Γιόχανσον φιλοξενεί το official match programme της ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ με αντίπαλο τον Πανιώνιο και μαζί μία σούπερ ανάλυση για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των ομάδων μας, αλλά και τον οδηγό της επόμενης σεζόν σε Champions και Europa League!

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι μας πίκρανε πολύ ο χαμένος τελικός, γιατί είχαμε υψηλές προσδοκίες από αυτό το ματς για να πάρουμε το Κύπελλο. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε, αλλά γνωρίζουμε ότι μπροστά μας υπάρχουν ακόμα σημαντικά παιχνίδια στα πλέι οφ, τα οποία θα καθορίσουν την τύχη της ομάδας κυρίως για την επόμενη σεζόν. Το κίνητρο σαφώς και υπάρχει, κάθε βαθμός στα πλέι οφ είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας» δηλώνει ο διεθνής Σουηδός μέσος της ομάδας μας.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags