Facebook Pixel Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία: «Αυτά που έγιναν σε ημιτελικούς, τελικό και πλέι οφ δεν υπάρχουν στον κόσμο…»!
| 2017-05-18 18:52:00

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία: «Αυτά που έγιναν σε ημιτελικούς, τελικό και πλέι οφ δεν υπάρχουν στον κόσμο…»!

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία: «Αυτά που έγιναν σε ημιτελικούς, τελικό και πλέι οφ δεν υπάρχουν στον κόσμο…»!

Σε νέες του δηλώσεις ο σύμβουλος διαιτησίας του Δικεφάλου, Μάλαμας Τεβεκέλης, τόνισε πως η διαιτησία έχει… σφάξει τον ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και πλέι οφ, ενώ πέταξε νέα «καρφιά» για Παναθηναϊκό: «Έφαγαν τέσσερα στην Τούμπα και μιλάνε…»!

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάλαμας Τεβεκέλης και μίλησε για τη διαιτησία του Κομίνη, γενικότερα τη διαιτησία και τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη διαιτησία του Κομίνη στη Λεωφόρο: «Ηταν μια κακή μέρα για τον διαιτητή, δεν ήταν όμως η αιτία να γίνουν όλα αυτά. Η αιτία ήταν οι συνεχόμενες ανακοινώσεις από συγκεκριμένες ομάδες όταν δεν έπαιρναν σφυρίγματα ενώ όταν έπαιρναν δεν υπήρχε πρόβλημα. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν πολύ εκνευρισμένοι χθες και αυτό είναι αποτέλεσμα των ανακοινώσεων της συγκεκριμένης ΠΑΕ. Στον ΠΑΟΚ κοιτάμε πρώτα τα λάθη της ομάδας και πως θα τα διορθώσουμε, αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας ο δικός μας. Αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στους δύο ημιτελικούς, στον τελικό και στα πλέι οφ, δεν υπάρχουν στον κόσμο.

Στη Λεωφόρο δεν μας έδωσαν πέναλτι στο 70΄, βγαίνει ο προπονητής μας και λέει αν το έβλεπε θα το έδινε. Στην Τούμπα έφαγαν 4, δεν πέρασαν το κέντρο από το 45΄μέχρι το 70΄ και μιλάνε για την αποβολή που ήταν καθαρή γιατί ήταν κάτι εκδικητικό. Πάμε στον τελικό και όλοι ασχολούνται με το οφσάιντ, όμως κανένας δεν αναφέρει το πέναλτι πάνω στον Κρέσπο που προηγείται. Και βγαίνει τρίτη ΠΑΕ να παίρνει θέση υπέρ της ΑΕΚ. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για το πέναλτι που έκανε ο Μολέδο και έπρεπε να αποβληθεί στο ματς με τον Πανιώνιο; Δεν θα κάνουμε ποτέ ποδόσφαιρο. Αν δεν ασχοληθούμε με τα λάθη των ομάδων μας δεν θα αλλάξει κάτι, να αφήσουμε και την ΚΕΔ να δουλέψει. Ο πίνακας της ΚΕΔ δεν είναι δικός της, αυτούς βρήκε με αυτούς δουλεύει. Η λαίλαπα της τελευταία 5ετίας έφτασε τη διαιτησία εδώ, αυτούς έχουμε και πρέπει να τους εμπιστευτούμε».

 

Για το ότι ο ΠΑΟΚ άρχισε να διαμαρτύρεται τον τελευταίο καιρό για τη διαιτησία: «Πρέπει να πιστέψουμε ότι άλλαξαν τα πράγματα. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι γίνονται λάθη προς όλες τις ομάδες, τόσα χρόνια γινόταν λάθη υπέρ μιας ομάδας μόνο. Ο τρόπος εκπαίδευσης των διαιτητών σε όλη την Ευρώπη δεν είναι σωστός και πρέπει να αλλάξει. Εδώ βλέπαμε τόσα χρόνια κάποιες ομάδες μόνο να ευνοούνται και κάποιους μόνο να αδικούνται».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags