Facebook Pixel "Καυτές" εξελίξεις στην ΑΕΚ με Χιμένεθ; – Τι έμαθε ο Τίγρης και ...τρελάθηκε - Άναψε "φωτιές" ξένος άσος
| 2017-05-25 15:15:00

"Καυτές" εξελίξεις στην ΑΕΚ με Χιμένεθ; – Τι έμαθε ο Τίγρης και ...τρελάθηκε - Άναψε "φωτιές" ξένος άσος

"Καυτές" εξελίξεις στην ΑΕΚ με Χιμένεθ; – Τι έμαθε ο Τίγρης και ...τρελάθηκε - Άναψε "φωτιές" ξένος άσος

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και η νέα κάκιστη εμφάνιση της Ένωσης μπορεί να φέρουν μεγάλες ανατροπές στην ομάδα - Διαβάστε όλο το "πιπεράτο" παρασκήνιο στο Sportdog!

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό που στην ουσία έβγαλε την ομάδα εκτός μάχης για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Και φυσικά αυτός ο προβληματισμός αφορά και τον Μανόλο Χιμένεθ, για τον οποίο σας έχουμε ξαναγράψει ότι τίποτα δε θεωρείται σίγουρο για την παραμονή του στην ομάδα, από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει κακό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα ο Ισπανός τεχνικός να χρεώνεται αυτή την εικόνα και πολλοί να θεωρούν ότι μπορεί να υπάρχει ανατροπή όσον αφορά τo μέλλον του, παρόλο που έχει γίνει γνωστό επίσημα ότι υπάρχει συμφωνία (προφορική) να συνεχίσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και τη νέα σεζόν. 

Μάλιστα, η θέση του Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από τη στιγμή που φτάνουν στ’ αυτιά του «Τίγρη» παράπονα από τα αποδυτήρια. Προφανώς, δηλαδή, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη συμπεριφορά ή τις αγωνιστικές επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Την ίδια στιγμή που προκαλεί πολλές απορίες η ξαφνική αδιαθεσία «αδιαθεσία - κόπωση» που ένιωσε ο Σιμόες, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να μη βρεθεί ούτε καν στον πάγκο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη θέση του να πάρει ο «τελειωμένος» Πατίτο. Κάτι που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ και αναμένεται το προσεχές διάστημα η συγκεκριμένη υπόθεση να «διαλευκανθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags