Facebook Pixel "Τσουνάμι" εξελίξεων στον ΠΑΟΚ – Ανακοινώνεται ο προπονητής και τρεις παίκτες - "Βράζουν" οι οπαδοί
| 2017-06-14 11:30:00

"Τσουνάμι" εξελίξεων στον ΠΑΟΚ – Ανακοινώνεται ο προπονητής και τρεις παίκτες - "Βράζουν" οι οπαδοί

"Τσουνάμι" εξελίξεων στον ΠΑΟΚ – Ανακοινώνεται ο προπονητής και τρεις παίκτες - "Βράζουν" οι οπαδοί

Tι κυκλοφορεί πως ετοιμάζεται να κάνει ο Λούμπος Μίχελ; Πώς ο Σλοβάκος παλαίμαχος διαιτητής μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην Τούμπα; Ο sportdog έχει όλο το ρεπορτάζ.  

Σα σήμερα, ακριβώς έναν χρόνο πριν, δηλαδή στις 14 Ιουνίου 2016, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την τρίτη κατά σειρά μεταγραφική του κίνηση, κάνοντας γνωστό πως ο Τζάλμα Κάμπος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι δύο προηγούμενες, ανακοινώθηκαν "πακέτο" στις 6 Ιουνίου 2016 και αφορούσαν τον Λέο Μάτος και τον Εβγέν Σάκχοφ.

Σήμερα, το κλίμα δεν είναι και τόσο …ευχάριστο στον Δικέφαλο του Βορρά, αφού οι Θεσσαλονικείς ούτε προπονητή έχουν ούτε έχει ανακοινωθεί κάποια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Οι ώρες, όμως, για να πάρει …μπρος ο "ασπρόμαυρος" μεταγραφικός σχεδιασμός, είναι μετρημένες.

Μετά και το ταξίδι του στη Ρώμη, ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ. Αυτό, θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Αυτό που επίσης προκύπτει, όμως, είναι πως ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής έχει ήδη στο συρτάρι του τις συμφωνίες με τρεις ποδοσφαιριστές και θα δώσει το "οκ" για να …βγουν τα ονόματά τους στη φόρα αμέσως μετά την ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς.

Υπάρχει βέβαια κι ένα …αλλά. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι αντίθετος με την πρόσληψη του Ράζβαν Λουτσέσκου, που εμφανίζεται ωστόσο να "παίζει" δυνατά στην κούρσα για τον προπονητή που θα καθίσει τη νέα χρονιά στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Και χθες, όπου η περίπτωση του πρώην προπονητή της Ξάνθης μάλλον ενισχύθηκε μετά και τις δηλώσεις του συμπατριώτη και συναδέλφου του, Μάριους Σουμούντιτσα, κατά την παρουσίασή του ως νέος τεχνικός της Καϊσέρισπορ, το κλίμα για τον Λουτσέσκου ήταν ιδιαίτερα αρνητικό.

Εάν κάποιος διαβάσει τα σχόλια των ΠΑΟΚτσήδων στο διαδίκτυο ή ακούσει αυτά που λέγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, θα το καταλάβει χωρίς καμία δυσκολία, με τους περισσότερους οπαδούς του ΠΑΟΚ να του "χρεώνουν" προκλητική συμπεριφορά στα παιχνίδια της ομάδας τους με την Ξάνθη και περιορισμένες προπονητικές ικανότητες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags