Facebook Pixel Έδωσαν τα χέρια Αγγελόπουλοι – Πρίντεζης! Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα για τον Ολυμπιακό
| 2017-06-14 18:08:00

Έδωσαν τα χέρια Αγγελόπουλοι – Πρίντεζης! Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα για τον Ολυμπιακό

Έδωσαν τα χέρια Αγγελόπουλοι – Πρίντεζης! Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα για τον Ολυμπιακό

Οι πρώτες πληροφορίες για την «χρυσή» συμφωνία του με τους Πειραιώτες και η συγκλονιστική στιγμή αμέσως μετά το ραντεβού του με τους Αγγελόπουλους, όπου ξέσπασε!

Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συμφώνησε πολύ γρήγορα στο ραντεβού που είχε το μεσημέρι της Τετάρτης με τους Αγγελόπουλους.

Το ραντεβού των δύο πλευρών κράτησε περίπου 2.5 ώρες, αφού σε αυτό συζήτησαν και για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και για τα λάθη που έγιναν την φετινή σεζόν.

Οικονομικοί όροι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο το συμβόλαιο είναι κλειστό τριετές με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Έλληνας άσος απέρριψε προτάσεις από την Φενέρμπαχτσέ και την Μπαρτσελόνα.

Ξέσπασε σε κλάματα!

Ο Πρίντεζης ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και δεν είχε σκεφτεί ούτε λεπτό πως θα έφευγε από την ομάδα της καρδιάς του. Μάλιστα, ίσως και για αυτό, μας έδωσε και μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχουμε δει ποτέ, μετά από ανανέωση συμβολαίου.

Συγκεκριμένα, μετά την συμφωνία και μόλις είχε ολοκληρώσει τη σύντομη δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους, ο Έλληνας φόργουορντ ήταν έντονα φορτισμένος συναισθηματικά. Επέστρεψε λοιπόν με βουρκωμένα μάτια στα γραφεία της ΚΑΕ και εκεί ξέσπασε, κλαίγοντας με λυγμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags