Facebook Pixel Πανικός στην ΚΑΕ για Λοτζέσκι από Παναθηναϊκούς - Φοβερά μηνύματα στο site για τον πρώην «κόκκινο»!
| 2017-08-13 21:30:00

Πανικός στην ΚΑΕ για Λοτζέσκι από Παναθηναϊκούς - Φοβερά μηνύματα στο site για τον πρώην «κόκκινο»!

Πανικός στην ΚΑΕ για Λοτζέσκι από Παναθηναϊκούς - Φοβερά μηνύματα στο site για τον πρώην «κόκκινο»!

«Φωτιά» έχει πάρει η επίσημη ιστοσελίδα της "πράσινης" διοίκησης μετά απ' την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αμερικανού. Διάβασε τι γράφει ο κόσμος του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι, προκαλώντας πολλά σχόλια με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, μιας και ο Αμερικανός άσος φορούσε μέχρι πρότινος τη φανέλα του "αιωνίου" αντιπάλου.

Κάτι που, φυσικά, δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, οι οποίοι, πάντως, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντιμετώπισαν πολύ θετικά και με άκρως αποθεωτικά σχόλια την απρόσμενη κίνηση της "πράσινης" διοίκησης.

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και μια μερίδα που επιφυλάσσεται για τον παίκτη, όχι επειδή προέρχεται από τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί την περασμένη σεζόν ήταν για σημαντικό διάστημα τραυματίας.

Διαβάστε μερικά ενδεικτικά μηνύματα αυτούσια παρακάτω:

* Ρισκαρουν ο Γιαννακο και ο Πασκουαλ να υπογραψουν εναν παιχτη που γαυρος και Μπαρτσελονα δεν υπεγραψαν φοβουμενοι υποτροπιασμο στον τραυματισμο του. Αν βγει αλωβητος απο την χρονια θα ειναι κερδος,αν οχι καταστροφη.Ολα κρινονται απο το αποτελεσμα..

* Τι ομάδα έφτιαξε φέτος ο τρελοπροεδράρας? Μεστή, πλήρης σε όλες τις θέσεις και με καλό μαέστρο... Πάμε για δυνατές συγκινήσεις την επόμενη σεζόν... Αναμένεται θέαμα και ουσία...

* προεδρε εισαι ο εφιαλτης τους...μαυρο 15αυγουστο θα εχουν φετος!

 * Σοβαρός παίκτης σωστός χαρακτήρας και δεν έχει προκαλέσει ποτέ με πανηγυρισμους κλπ που αυτό δείχνει ότι είναι ταπεινός άνθρωπος.Το σουτ που έχει είναι όσο αξιόπιστο όσο και του ριβερς αν όχι και παραπάνω πράγμα που δεν χάνεται όσο και να έκατσε εκτός spot shouter είναι ..στημένος πυροβολεί δεν βασίζεται στα αθλητικά του προσόντα για να φοβόμαστε αν θα μπορέσει να επιστρέψει όπως ήταν..Από τον τζανινγκ είναι καλύτερη λύση διότι θα υπήρχε πρόβλημα στο ποστ παιχνίδι λόγω ύψους και όγκου και θα χάναμε στα miss match

* Mas trelaneeeees proedre!!!! eisai o kaliteros k o pio panathinaikos proedros pou iparxei!! Kalos irthes paixtara me tis tripontares sou!!

* Άμα είναι οκ απο τραυματισμούς είναι μια χαρά...Παιχταράς μεγάλος...Αλλά και πρόβλημα να βγάλει μπήκε ρήτρα, οπότε θα πάρουμε άλλον παιχταρά... Welcome!!!

* Αρα σε σχεση με περισυ: στην θεση του James πηρες Lekavicius κ Lojeski στην θεση του Feldein τον Denmond στην θεση του Μπουρούση τον Ογκαστ κ τον Βουγιούκα στην θεση του Φώτση τον Μητογλου κ στην θεση του Χαραλαμπόπουλου τον Θαναση!! Για να δουμε.. απο ποσότητα σιγουρα καλυτερα!! Απο ποιότητα;; θα δειξει..

* Ο Ματ είναι ο παίκτης που φοβόμουν περισσότερο κάθε φορά όταν παίζαμε με τον γαύρο, όσο ήταν υγιείς. Πραγματικά είναι φονικό όπλο στα καλα του. Μακάρι να μην έχει προβλήματα τραυματισμών θα κάνει μεγάλα πράγματα

* οταν το γεναρη θα ψαχνουμε σιγουρα παικτη για να αντικαταστησει το σαπακι αυτο ελπιζω να μην ειμαστε εκτος στοχων !!!!!!! τεραστιο λαθος της καε !!!!!!  

* Μεμο Ιωαννου, μη κλαις. Πηρατε τον Μπογρη που καποτε τον διωξαμε...κατι κανατε κι εσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags