Facebook Pixel «Έσβησαν» τα φώτα στην Ξάνθη και… χάσαμε τα γκολ!
| 2017-08-19 21:13:00

«Έσβησαν» τα φώτα στην Ξάνθη και… χάσαμε τα γκολ!

«Έσβησαν» τα φώτα στην Ξάνθη και… χάσαμε τα γκολ!

Η πρωτάρα Λαμία ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στην Σούπερ Λιγκ, καθώς έβαλε δύσκολα στην Ξάνθη, έπαιξε φουλ αμυντικά και κατάφερε να πάρει το 0-0 και τον βαθμό της ισοπαλίας. Υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή λόγω πτώσης του ρεύματος.

Η… κερδισμένη της ημέρας είναι η νεοφώτιστη Λαμία, καθώς πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ξάνθης, καθώς παίζοντας αμυντικά και χωρίς να έχει καμία διάθεση για να απειλήσει στην επίθεση, «μπλόκαρε» τους Ακρίτες και πήρε το 0-0 και τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.

Διάθεση για 20 λεπτά…

Οι δύο ομάδες μπήκαν ορεξάτες στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα λεπτά προσπάθησαν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και να ψάξουν το γκολ. Μάλιστα, η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε καλύτερη και απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ζίφκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ το τετ α τετ του Ακόστα, ενώ ο Όμο στο επόμενο λεπτό πήρε την κεφαλιά, όμως ο Λουσέρο έδιωξε πάνω στην γραμμή και κράτησε το μηδέν.

Η Ξάνθη μη μπορώντας να βρει τα… πατήματά της, δεχόταν συνεχώς πίεση και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο κατάφερε να βελτιωθεί και να «παγώσει» τον ρυθμό. Στο 21ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά με σουτ του Μπρίτο, ωστόσο από εκεί και πέρα δεν έκανε κάτι άλλο. Οι Ακρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ωστόσο δεν απείλησαν και το 0-0 έμεινε μέχρι το 45ο λεπτό.

Έσβησαν τα φώτα, χάσαμε το… θεάμα!

Το δεύτερο ημίχρονο, δυστυχώς, ήταν ακόμα χειτότερο, καθώς οι δύο ομάδες έριξαν ρυθμούς και δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις. Στα πρώτα είκοσι λεπτά τόσο η Ξάνθη όσο και η Λαμία έδωσαν μεγάλη προσοχή στην άμυνα τους, ενώ στο τελευταίο μισάωρο οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ είχε γυρίσει πίσω από την σέντρα και το μόνο που έκανε ήταν να διώχνει την μπάλα εκτός περιοχής, ωστόσο οι Ακρίτες δεν έβρισαν τρόπο να απειλήσουν. Μάλιστα, στο 70’ υπήρξε και διακοπή του ματς, καθώς έπεσε η τάση του ρεύματος στους πυλώνες του γηπέδου, ωστόσο μετά από πέντε λεπτά ξεκίνησε και πάλι.

Ακόμα και μετά τη διακοπή όμως, δεν άλλαξε το παραμικρό στην εικόνα του αγώνα, με τη Ξάνθη να έχει μεν μία φλύαρη υπεροχή, χωρίς όμως ουδέποτε να απειλήσει τον Παπαδόπουλο, που κράτησε το μηδέν, με την ομάδα του Τεννέ να φεύγει με βαθμό από την ακριτική πόλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


ΞAΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Zίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Π. Ορφανίδης (63' Τριάδης), Λουσέρο (87' Κάστρο), Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Γέντρισεκ.

ΛAMIA (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος (84' Κουτρουμάνος), Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Μπλάζιτς, Ασιγκμπα, Όμο, Ακόστα, Πίτι (57' Μπουλούλης), Βουό (68' Τσούκαλος).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags