Facebook Pixel Πρωτοκλασάτοι «στο μάτι» Λουτσέσκου – Ποιος «τρώει» πάγκο… χθες
| 2017-09-17 14:30:00

Πρωτοκλασάτοι «στο μάτι» Λουτσέσκου – Ποιος «τρώει» πάγκο… χθες

Πρωτοκλασάτοι «στο μάτι» Λουτσέσκου – Ποιος «τρώει» πάγκο… χθες

Προβληματισμένος ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το πρόσωπο που δείχνουν «πρωτοκλασάτοι» ποδοσφαιριστές του! Από ποιους περιμένει περισσότερα ο Ρουμάνος προπονητής, σε ποιους «ποντάρει» για βελτίωση του ΠΑΟΚ!
 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε χθες τον Παναιτωλικό με 1-0 και «έπιασε» τον Ολυμπιακό στους οχτώ βαθμούς, όμως ούτε αυτή τη φορά «έπεισε» με την απόδοσή του! Ο Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου και ουσιαστικά… κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του, αλλά η αλήθεια είναι πως περιμένει πολλά περισσότερα από παίκτες – κλειδιά!

Ένας από αυτούς είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τον οποίο ο Ρουμάνος αποφάσισε να αποσύρει από τον αγώνα λίγες στιγμές πριν αυτός πετύχει το γκολ που έκρινε τον αγώνα, διαπιστώνοντας πως η απόδοση του Σέρβου κυμαινόταν σε χαμηλά επίπεδα. Για… καλή του τύχη βέβαια, ο Πρίγιοβιτς βρήκε δίχτυα στο 75΄ και ο Λουτσέσκου γλίτωσε από πολλή… γκρίνια και προβλήματα!

Ο Λουτσέσκου έχει όμως παράπονα και από τον Ρόμπερτ Μακ ο οποίος ακόμα δεν έχει βρει τον καλό εαυτό του, με την αντικατάστασή του μόλις στο 53΄ να είναι ένα… μήνυμα για τον Σλοβάκο, που σε 8 παιχνίδια και 530 λεπτά συμμετοχής έχει δύο γκολ αλλά ακόμα… ψάχνεται.

Κακό παιχνίδι έκανε και ο Μάριν Λέοβατς αλλά ο Κροάτης είναι… τυχερός γιατί ο Ντοριάν Λεβέκ είναι… μονίμως τραυματίας και ο Λουτσέσκου δεν εμπιστεύεται τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε και ο Τζάλμα Κάμπος από τον οποίο ο Λουτσέσκου περιμένει περισσότερη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ! Μόλις βέβαια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του, ο Αφρικανός είναι ο… πρώτος υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο!

Από την άλλη, ο Λουτσέσκου είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τη διάθεση που έδειξαν χθες ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο Λέο Μάτος, ο Δημήτρης Πέλκας και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στους οποίους «ποντάρει» πάρα πολλά για έναν πιο ανταγωνιστικό και… επικίνδυνο ΠΑΟΚ το προσεχές διάστημα, ενώ δεν… βλέπει την ώρα να μπουν στην ομάδα οι Μαουρίτσιο και Κάρλος Ζαμπράνο για να… συμμαζέψουν την μεσοαμυντική λειτουργία του Δικεφάλου του Βορρά!

Η αλήθεια πάντως είναι πως υπάρχουν ακόμα αρκετές… μουρμούρες στην Τούμπα για τον πρώην προπονητή της Ξάνθης, που και χθες ζήτησε χρόνο για να παρουσιάσει μία… ελκυστικότερη ομάδα αλλά και υποσχέθηκε επιτυχίες, λέγοντας πως «ο κόσμος θα είναι υπερήφανος για εμάς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags