Facebook Pixel Sportdog.gr | Γλεντούσε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός - Αδικημένος ο Καρίμ, στρίβει σαν ντουλάπα ο Νικολάου!
| 2017-10-15 10:00:00

Γλεντούσε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός - Αδικημένος ο Καρίμ, στρίβει σαν ντουλάπα ο Νικολάου!

του Νίκου Αλέφαντου
Γλεντούσε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός - Αδικημένος ο Καρίμ, στρίβει σαν ντουλάπα ο Νικολάου!

Φοβερή ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου στο sportdog.gr για το Πανιώνιος - Ολυμπιακός και όχι μόνο!

Είδα ένα ποδόσφαιρο στη Νέα Σμύρνη και από τις δύο ομάδες άναρχο. Δεν μου αρέσει εμένα τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι για ποπ κορν στην εξέδρα, δεν είναι για προπονητές.

Χάρτινες άμυνες και των δύο! Απαράδεκτα πράγματα. Λίγο μετά είδα Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα, εκεί έβλεπες σοβαρό ποδόσφαιρο και προπονητές. Αν και παικταράδες μέσα, μπαλαδόροι, σοβαρές ήταν η άμυνα και δεν διασύρονταν, 1-1 το σκορ.

Πολύ πεσμένη η άμυνα του Ολυμπιακού, σε κάθε ματς τρώει εύκολα γκολ. Λάθος η αλλαγή του Οτζίτζα με τον Ταχτσίδη, το είχα πει και με την ΑΕΚ, είναι πολύ αργός, σαν παλαίμαχος παίζει.

Δεν μου άρεσε η άμυνα του Πανιωνίου και γενικώς όλος ο τρόπος αμυντικής λειτουργίας του. Προηγείσαι 1-0 και τι κάνεις; Πας και για άλλα ε; Φάε τρία γκολ στο κεφάλι. Τον γλεντούσε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, όποτε ήθελε έμπαινε στα δίχτυα. Έβγαινε ο Ανσαριφάρντ μόνος με τον τερματοφύλακα.

Τον έχουν αδικήσει τον Ιρανό, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, είναι καλύτερος από τον Εμενίκε και από τον Τζούρτζεβιτς που με έχει απογοητεύσει ως τώρα.

Και ενώ είσαι 1-3 και ενώ είσαι 5 βαθμούς πίσω και θα έπρεπε να προσέχεις πολύ, σαν παιδική χαρά σου βγαίνουν μόνοι οι Πανιώνιοι με την εστία και σου το κάνουν 3-3 στο τέλος.

Εκεί όμως σε σώνει αμέσως ο Φορτούνης. Ο Φορτούνης που τον είχες αφήσει εκτός ομάδας και έβγαινα σε κάθε στήλη και έλεγα ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεκινάει από τον Φορτούνη και ότι είναι έγκλημα αυτό που γίνεται. Και παρά το 3-4, κόντεψες μετά να φας το 4-4...

Ψηλά παιδιά διάλεξε ο Λεμονής, Σισέ με Νικολάου πίσω, στα χαφ και οι τρεις ψηλοί, Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνης, μπροστινή τριάδα και οι τρεις ψηλοί, Σεμπά, Ανσαριφάρντ, Πάρντο. Προσπάθησε ο Πάρντο αλλά τα έχασε τα γκολ. Ο Σεμπά ήταν ανύπαρκτος.

Ο Σισέ έχω πει ότι μπορεί να βγει μεγάλη υπόθεση γιατί ενώ είναι ψηλός δεν είναι αργός και ξέρει μπάλα. Ο Νικολάου στρίβει σαν ντουλάπα, θέλει ακόμα πολλή δουλειά.

Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Φορτούνης. Και μετά ο Ανσαριφάρντ. Αυτοί οι δύο ήταν όλος ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να φτιάξει τον Ομάρ να συνέλθει, διότι ο Φιγκέιρας είναι πρόβλημα και δεν κάνει και καθόλου επίθεση.

Το Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ δύσκολο είναι. Όχι ότι ο ΠΑΟΚ έχει καμία σοβαρή ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν σε πείθει ότι δεν θα φάει γκολ. Δεν μπορεί να κλειδώσει σε ένα ματς την άμυνα. Δεν επιτρέπεται αυτό. Θα πάρουν όλοι θάρρος και θα σου επιτίθενται. Μπαίνει ο Λάμπρου μέσα και σου δημιουργεί προβλήματα...

Σε ότι αφορά το βίντεοκλιπ στο οποίο παίζω "Να σε αποκαταστήσω" με τον τραγουδιστή Άγγελο Ανδρεάτο, χαμός έγινε. Μου έδειξαν τα παιδιά 17.000 μηνύματα! Τρομερά σχόλια. Έγινε καλή δουλειά, ήμουν στο στούντιο από το πρωί ως το απόγευμα. Αξιοπρεπές βίντεοκλιπ, με χιούμορ, δεν προσβάλλει κανέναν.

Είδα τη Μάντσεστερ με τη Λίβερπουλ, δεν βλεπόταν η Μάντσεστερ, έχασε ευκαιρίες η Λίβερπουλ. Έλεγα μήπως κάνω λάθος, είναι η Μάντσεστερ αυτή; Σαν να έχει μείνει πίσω ως προπονητής ο Μουρίνιο, ο Λουκάκου τον έχει τραβήξει ως τώρα. Τον έσβησαν τον Λουκάκου οι της Λίβερπουλ, τελείωσε.

Σε σούπερ κατάσταση είναι ο εξωγήινος Μέσι, θα το πάρει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ έχει προβλήματα. Θα είμαστε πάλι εδώ να τα πούμε μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να δω την εικόνα και την τακτική που είχε ο Ολυμπιακός με τη Γιουβέντους έξω όπου είχε παίξει σωστά. Το πιο δύσκολο ματς είναι αυτό τώρα που θα μπορούσε να έχει ο Ολυμπιακός.

Eπιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags