Η συνταγή είναι αρκετά πικάντικη και οι ρίζες της βρίσκονται στο μακρινό παρελθόν όταν οι Κερκυραίοι χωρικοί, μη έχοντας τι άλλο να φάνε, μάζευαν άγρια χόρτα από τα χωράφια τους και για τον εμπλουτισμό της γεύσης τους, συνήθιζαν να τα τρώνε με την προσθήκη μπόλικης κόκκινης πάπρικας, για αυτό άλλωστε αποκαλείται και φαγητό των φτωχών. Η Κέρκυρα άλλωστε φημίζεται για τα αγριολάχανα που μπορεί κανείς να συλλέξει, ειδικά στα χωριά του νησιού καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr